Vil du bli en del av Team GK?

Hos oss får du jobbe med å få bygg til å leve og fungere. Vi jobber ikke alltid på samme oppgave, men vi er alltid et lag. Vår #superkraft er 3000 ansatte som drar i samme retning. Her kan du bli bedre kjent med oss og se våre ledige stillinger.

Gode kollegaer gir #superkrefter

Hos oss får du jobbe med å få bygg til å leve og fungere. Du er sjelden alene om å fikse ting, og de gangene det bare er deg selv ute på oppdrag, har du alltid et lag av kollegaer i ryggen som du kan lene deg på og spørre om hjelp. Vi jobber ikke alltid på samme oppgave, men vi er alltid et lag. Vår #superkraft er 3000 ansatte som drar i samme retning.

Se flere videointervjuer
#SuperHenrik

Som medarbeider i GK vil du bidra til å gjøre en forskjell. I GK drives vi av å utvikle, bygge og drifte smarte tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle og nye bygg. For det er handlinger som teller.

Hils på Team GK

 • Rørlegger

  Silje

 • Kuldemontør og servicetekniker

  Even

 • Elektrikerlærling

  Henrik

 • Rørleggerlærling

  Julie

 • Prosjektleder

  Daniel

 • Prosjektingeniør

  Margrete

 • Senior prosjektleder

  Kim

 • Kuldetekniker

  Herman

Hils på Team GK

 • Rørlegger

  Silje

 • Kuldemontør og servicetekniker

  Even

 • Elektrikerlærling

  Henrik

 • Rørleggerlærling

  Julie

 • Prosjektleder

  Daniel

 • Prosjektingeniør

  Margrete

 • Senior prosjektleder

  Kim

 • Kuldetekniker

  Herman

Hils på Team GK

 • Rørlegger

  Silje

 • Kuldemontør og servicetekniker

  Even

 • Elektrikerlærling

  Henrik

 • Rørleggerlærling

  Julie

 • Prosjektleder

  Daniel

 • Prosjektingeniør

  Margrete

 • Senior prosjektleder

  Kim

 • Kuldetekniker

  Herman

Hils på Team GK

 • Rørlegger

  Silje

 • Kuldemontør og servicetekniker

  Even

 • Elektrikerlærling

  Henrik

 • Rørleggerlærling

  Julie

 • Prosjektleder

  Daniel

 • Prosjektingeniør

  Margrete

 • Senior prosjektleder

  Kim

 • Kuldetekniker

  Herman

Hvem er vi?

Bli bedre kjent med menneskene bak Team GK. Sammen bruker vi våre styrker – både som mennesker og som kollegaer. Vi er Team GK – det er våre handlinger som teller.

Bli bedre kjent med Team GK
Team GK

Nøkkeltall i GK

 • 3000

  Ansatte

 • 221

  Lærlinger

 • 84

  Kontor

Et klimaforbilde

Bygg- og anleggsnæringen står globalt for 40 prosent av energibruken og klimagassutslippene, og det kan ikke fortsette. I GK er vi opptatt av at vi må begynne med oss selv ved å gå foran som et godt eksempel. Det er en forpliktelse som har konsekvenser for våre handlinger og for produktene og tjenestene vi leverer.

Les mer om vår visjon og våre verdier
GK-EB-2022-2

Les våre artikler

8. mai 2024

Elektriker, kuldemontør – og en av landets første til å ta fagbrev som ventilasjonstekniker. Multikunstner Frode Skogli (52) har tatt sitt tredje fagbrev. Han mener det er vel så viktig å holde kroppen i form som å holde yrkeskompetansen oppdatert og fagnysgjerrigheten skarp.

26. april 2024

Fagdirektør i GK, Mads Mysen, vant historiens første NemiTek-pris. Prisen ble delt ut foran nesten 200 bransjekollegaer under Energiteknisk konferanse torsdag 25. april.

Margrete Rødland er prosjektingeniør i GK. Hun er utdannet sivilingeniør fra OsloMet, hvor hun har studert energi og miljø i bygg. For tiden jobber hun på et av GKs store entrepriseprosjekter på Nytt sykehus i Drammen, og snart venter et nytt prosjekt på Livsvitenskapsbygget i Oslo, hvor hun samtidig får rollen som miljøansvarlig for GKs ansatte i prosjektet.

14. mars 2024

73 lærlinger i GK samlet seg denne uka på tvers av fag i Trondheim, på Hamar og i Drammen. Målet med samlingene er ifølge fagleder på rør i GK, Hans-Petter Faaness, å gi lærlinger nyttig kunnskap og godt samhold.

8. mars 2024

– Et mangfoldig team med både kvinner og menn gjør noe med arbeidsmiljøet og sjargongen.

26. februar 2024

Har du hatt «samtalen» med tenåringen i huset? Glem blomster og bier for denne gang – vi snakker selvfølgelig om valget av utdanningsprogram for videregående skole, der søknadsfristen den 1. mars nærmer seg.

7. februar 2024

Øystein Kvamme (49) startet 1. februar som ny regionsdirektør for Service region vest. Kvamme har lang erfaring i entreprenør- og rådgiverbransjen og kommer til GK fra en stilling i Norconsult.

1. februar 2024

Mindre enn ett år etter at GK ble partner i mangfoldsnettverket Diversitas, er HR-leder i GK, Caroline Kindle valgt inn som nytt styremedlem.

I 2030 ferdigstilles det 160 000 kvadratmeter store prosjektet som vil utgjøre nasjonens hjerte – Regjeringskvartalet. Veien dit vil bringe med seg toppmoderne løsninger, teknisk kunnskap og mye stolthet. Vil du være med på reisen?

2. januar 2024

Reza Ahmadi ble målløs over standarden på bygningene da han først ankom Iran som niåring. Han kunne ikke la være å stirre på de høye glassbygningene som dominerte horisonten. I dag jobber han med lignende bygninger i Gøteborg. Bygninger han som barn så på med store øyne. Veien dit har ikke bare vært enkel.

2. januar 2024

Med et barn på vei og en tilrettelagt arbeidsdag hos GK på Otta, viser servicerørlegger Silje Katrine Høva Johansen at det er går fint å stå i et fysisk krevende arbeid i svangerskapet.

23. november 2023

Befinner man seg i Oslo, er det vanskelig ikke å legge merke til det nye regjeringskvartalet, som reiser seg ovenfor Youngstorget. Dette er ett av de største norske byggeprosjektene noensinne, og skal samle departementer i topp moderne og sikre bygg. Strenge sikkerhetskrav gjør imidlertid at byggeprosessen er litt annerledes enn andre store prosjekter.

I GK jobber det en kompetent miks av mennesker som er på ulike steder både i livet og i karriereløpet. Tobias er nyutdannet og jobber som prosjektingeniør i GK, og stortrives med sitt yrkesvalg. Bli bedre kjent med Tobias her!

24. oktober 2023

Julie Forseth fra GK kom på førsteplass under NM for rørleggerlærlinger sist uke. I tillegg til å bli Norges beste rørleggerlærling har hun fått svenneprøven i boks.

23. oktober 2023

Tor Sten Haave (40) er ansatt som ny økonomidirektør i GK Norge.

30. august 2023

I år fikk åtte studenter av totalt 276 søkere sommerjobb i GK. Vi har tatt en prat med tre av dem for å høre mer om hvordan det har vært å gå fra skolebenken til å prøve seg som prosjektingeniør på noen av landets største byggeprosjekter.

Martin trives aller best når byggene er virkelig store, når han får bidratt til å kutte klimagassutslipp og ikke minst når GK er med på å pushe grensene for hva som er teknologisk mulig.

Det vi gjør synes kanskje ikke, men vi skaper en bedre verden inne. Vi former en fremtid for neste generasjon. GK preges av et godt arbeidsmiljø med engasjerte medarbeidere hver dag, på hver oppgave.

Fra å være i en trygg rolle som prosjektleder, fikk Margrethe kjenne på utviklingskurven da hun for halvannet år siden gikk i en lederrolle med personalansvar. For henne handler ledelse mye om å åpne opp, slippe til og tilpasse.

17. mars 2023

Rekordmange jenter har de siste årene søkt seg inn på bygg, anlegg, elektro og datateknologi, samt teknologi og industrifag på vg1.

17. mars 2023

Julie Forseth er rørleggerlærling i GK. Nå har hun som første kvinne vunnet Trøndersk mesterskap for rørleggerlærlinger, og skal representere Midt-Norge i NM for rørleggerlærlinger.

13. mars 2023

Med bred HR-erfaring og god kjennskap til bransjen får Ekaterini Oscarsen ansvar for å lede GK Norges HR-arbeid.

8. mars 2023

Bygg og anlegg er en av næringene med lavest kvinneandel. Hvorfor er det sånn?

7. mars 2023

Lise Renate Røtting stortrives med jobben som serviceelektriker i GK, men hun opplever også at bransjen har forbedringspotensial om en skal lykkes med å rekruttere flere kvinner.

20. februar 2023

GK blir en del av Diversitas – Norges ledende nettverk for mangfold og kjønnsbalanse i bygg- og anleggsnæringen. Nettverket har som mål å jevne ut kjønnsbalansen og øke mangfoldet på tvers i næringen og GK er den første tekniske entreprenøren som blir partner i Diversitas.

1. februar 2023

Alen Komazec er ansatt som ny sveisekoordinator i GK. Han vil få en viktig rolle for å styrke den faglige kompetansen innen sveising.

En arbeidsplass du kan være stolt av – i dag, i morgen og for neste generasjon. Handlinger som gjør en forskjell, det er vårt løfte og ikke minst vår hverdag. Uansett hvor vi jobber i selskapet, utgjør vi alle ett samlet GK. Team GK.

Som lærling representerer Katrine GKs neste generasjon. Hennes reise mot å bli servicemontør er godt i gang, og vi er veldig glad for å ha henne om bord. Men hvordan er det å starte karrieren i GK, og hva tenker hun om fremtiden? La oss møte Katrine.

I løpet av sine seks år i GK har Saleh gått veien fra praktikant til arbeidsleder innen ventilasjon og blikkenslaging. Selv om GK er det eneste stedet Saleh har jobbet i den tiden han har bodd i Norge, er trivselen på topp og han har ingen planer om å se seg om etter en ny arbeidsgiver.

Kim er regionsdirektør og i full sving med å bygge opp en avdeling for Project Management Office (PMO) i Danmark, som vil være en viktig del av GKs vekst der. Det er en stor kabal med mange faktorer som skal gå opp, men samtidig er det en spennende reise. Vi møtte Kim for å ta et kort intervju.

Lucien har etter 16 år i GK bygget seg opp mye uvurderlig erfaring fra selskapet. Rollene har endret seg gjennom årene og har ført ham til hans nåværende stilling som avdelingsleder for eiendomsdrift. La oss se nærmere på hva som har holdt Lucien i GK år etter år.

7. desember 2022

De første fagprøvene i ventilasjonsteknikk er gjennomført på Kuben i Oslo. Stian Askerød og Yesin Azagouagh fra GK kan feire at de har bestått fagprøven, som nummer tre og fire i Norge.

Som nyutdannet prosjektingeniør har Margretes reise i GK akkurat begynt, noe som er gode nyheter for planeten vår. Med skarpe hjerner som hennes kaster vi oss over fremtidens utfordringer innen miljø og energi. La oss bli bedre kjent med Margrete.

28. oktober 2022

– Innen 2025 er målsettingen en kvinneandel på 20 prosent. Det er dobbelt så mange som i dag. Vi ønsker at hele bransjen skal få flere kvinner, sier Caroline Kindle, HR-leder kultur, talent og mangfold i GK.

24. oktober 2022

Ingrid Jæger Landsnes jobber som prosjektleder i GK i Trondheim. Nå har masteroppgaven hennes blitt kåret til landets beste innen fagområdet VVS, energi og miljøteknikk for 2021.

15. september 2022

I år søkte 463 studenter på sommerjobb i GK, og over halvparten av disse var kvinner. Det er ifølge leder for rekruttering i GK, Linn Rannstad Neergaard, gode nyheter.

Slik jobber vi med inkludering og mangfold i GK.

17. juni 2022

Even Augensen startet yrkeskarrieren som elektriker, og jobber i dag som forretningsutvikler i GK. Ifølge ham kommer erfaringer fra felten godt med i arbeidshverdagen.

27. mai 2022

Erlend Haugeland vant i april skole-NM i automasjon, og har nå valgt å begynne som lærling i automasjon i GK i Agder. Avdelingsleder Gunnar Andersen er svært stolt og glad for at den dyktige eleven blir en del av selskapet.

13. mai 2022

Etter å ha jobbet med blomster i 30 år valgte Johnny Kræka å endre yrkesretning, og begynte som hjelpearbeider i GK på Lillehammer. I mai tok han svenneprøven og jobber nå som bas.

11. mai 2022

GK ligger godt an på veien mot å nå egne bærekraftsmål, nå ansetter konsernet Karina Nilsen (33) som bærekraftsansvarlig for å øke endringstakten ytterligere.

6. mai 2022

5. mai mottok GK den gjeve prisen som deles ut av fylkeskommunen. En målrettet satsning mot å ta inn flere lærlinger, og gi dem tett oppfølging har ført til at vi får flere og bedre kvalifiserte rørleggere ut i et arbeidsmarked som trenger dem sårt.

24. mars 2022

Oslobygg KF og NILU – Norsk institutt for luftforskning har gått sammen med en rekke andre partnere i prosjektet DIGG-MIN-SKOLE. Der skal forskere og ingeniører jobbe sammen med elever, lærere, vaktmestere og andre skoleansatte for å få til et bedre inneklima, med utgangspunkt i de verktøyene som allerede finnes på skolen.

19. oktober 2021

Alexis Låftman Kahlmann (54) er ansatt som VD for GK i Sverige og får totalansvar for GKs svenske virksomhet. Han tiltrer 4. januar 2022.

31. august 2021

Nærmere 700 søkte sommerjobb i GK i år; Marthe og Peder er blant studentene som kom gjennom nåløyet og fikk prøve seg som entreprenører i GK.

5. mai 2021

GK Rør tok sjansen på å tilsetje ein straffedømd. Dei fekk ein dyktig røyrleggar, «Lars» fekk ein heilt ny start, og samfunnet sparte mykje pengar.

12. mars 2021

GK har signert avtale om å bli en del av Skift – et nærlingslivsdrevet klimainitiativ som har som mål å være en pådriver for at Norge når sine klimamål innen 2030.

16. mai 2019

GK stiller seg helhjertet bak viktig initiativ for å fremme kvinner i rørbransjen.

29. mai 2019

I utviklingen av fremtidens systemer ved Universitet i Bergen. Vi har latt studenter utvikle system for maskinlæring i byggenes tekniske anlegg.

29. august 2019

Bergen kommune har inngått partnerskap med GK Inneklima og MazeMap om å utvikle nye løsninger for å holde et nøye øye med 1,2 millioner kvadratmeter bygningsmasse.

16. oktober 2020

Skyteknologi har nå for alvor kommet til eiendomsbransjen, med GK i spissen for teknologiutviklingen. Det kan Bergen kommune spare flere hundre millioner kroner på. I året!

Jobb i GK

Inkludering og mangfold i GK

Vi verdsetter inkludering og mangfold for å skape en god arbeidsplass. Vi inspireres av ulikheter, og gjennom åpenhet, respekt og samhandling bygger vi gjensidig tillit. Slik jobber vi med inkludering og mangfold i GK

Les mer
Team GK. Handlinger som teller.
Som nyutdanna i GK har jeg følt meg verdsatt, fått ansvar og store muligheter til å utvikle meg. Det har jeg satt pris på! GK har alle tekniske fag, og det er alltid en hyggelig kollega som gjerne hjelper til, uansett spørsmål eller fag. Jeg stortrives med å få lov til å være kollega med så mange flinke folk!
Astrid Aarstrand er Prosjektingeniør i GK

Astrid Aarstrand

Prosjektingeniør

En lederstilling var ikke noe jeg i utgangspunktet så for meg da jeg startet i GK. I etterkant ser jeg at noen hadde blikket oppe, og så muligheten for meg. Min opplevelse er at man får tidlig ansvar og tillit dersom man ønsker det, og nå er det min oppgave å ha det overblikket.
Hieu Nguyen, Avdelingsleder, Entreprise

Hieu Nguyen

Avdelingsleder

Våre kunder etterspør bærekraftige, smarte og energieffektive tekniske løsninger og installasjoner. Vi lykkes fordi vi har de beste fagarbeiderne og ingeniørene, og fordi vi evner å utnytte tverrfaglig kompetanse fra alle våre fagområder.
Kim R. Lisø_Konsernsjef

Kim Robert Lisø

Konsernsjef i GK

GK tenker moderne og miljøbevisst. På sommerjobb i GK fikk jeg aktivt ta del i prosjekteringen og planleggingen av framtidens bygg, med bærekraft i fokus. Jeg lærte mye på kontor og i felten. GKs eksperter i alle tekniske fag gjør at god hjelp aldri er langt unna.
Fredrik S. Andersen har hatt sommerjobb i GK og nå skal han skrive studentoppgaven sin via GK i Trondheim

Fredrik S. Andresen

Maskiningeniør

I GK har man store muligheter for utvikling og man får stadig nye utfordringer. Som nyansatt rett etter studiet jobbet jeg med energimerking av næringsbygg og energi-vurdering av tekniske anlegg, mens jeg nå jobber med prosjektering og HMS. Vi har et godt sosialt og faglig miljø. Dette gjør at jeg stortrives!
Kine Yun Weiseth er Prosjektleder i rørvirksomheten i GK og jobber for GK i Trondheim

Maren Joensen

Prosjektingeniør

La oss knytte kontakt

Vi er alltid på utkikk etter flinke og engasjerte mennesker. Registrer deg her for å bli oppdatert på muligheter, eller legg igjen en åpen søknad.

Instagram Profile Picture
gk_gruppen
249 innlegg
1062 følgere
Følger 314
Team GK
Team GK | Handlinger som teller/Handlingar som räknas/Handlinger der tæller 🇳🇴🇸🇪🇩🇰
Instagram Photo
Instagram Photo
Instagram Photo
Instagram Photo
Instagram Photo
Instagram Photo
Instagram Photo
Instagram Photo
Instagram Photo

Følg oss på Instagram og få med deg det som skjer i GK

Følg oss