Student og nyutdannet

Vil du lære mye samtidig som du er med på å utgjøre en forskjell for samfunnet og klimaet? Som nyutdannet ingeniør i GK trekker du både GK og næringen i retning av en mer bærekraftig byggenæring.

Vil du lære mye samtidig som du er med på å utgjøre en forskjell for samfunnet og klimaet? Som nyutdannet ingeniør i GK trekker du både GK og næringen i retning av en mer bærekraftig byggenæring.

Hvis du er nysgjerrig på ny teknologi, ønsker å ta ansvar for resultater og inkluderer dine kollegaer i arbeidet, da passer du inn hos GK. Bli med å prege fremtidens bygg! Vi trenger din kunnskap til å hjelpe oss å finne enda bedre tekniske løsninger for fremtidens bygg.

Som ung og nyutdannet er du fundamentet i neste generasjon Team GK. Vi gir deg de verktøyene du trenger i starten av din karriere ved å legge til rette for god opplæring og kollegaer som vil ditt beste og utfordrer deg.

Har du bakgrunn fra energi og miljø, rør/VVS, ingeniør/byggtekniske fag, automasjon, elektro, kuldeteknikk, andre tekniske fag eller teknisk fagskole, ønsker vi å komme i kontakt med deg.

Vi legger til rette for din utvikling

Du får ta i bruk kompetansen du allerede har, samtidig som du får opplæring og blir ivaretatt i din nye rolle. I GK er det mange karrieremuligheter, og du får god innsikt i andre fagområder og ulike arbeidsmetoder, samtidig som du spesialiserer deg innenfor ditt område. Du deltar i kundemøter og møter med byggherre, blir med på befaring på byggeplass og opparbeider deg god forståelse av samhandlingen mellom de ulike rollene i et byggeprosjekt eller -serviceoppdrag.

Hos oss får du omsette teori til praksis og jobbe med dagens og morgendagens løsninger for spennende kunder. I GK vil du oppleve dyktige og engasjerte ledere som ser deg, bryr seg og hjelper deg frem. Du får de verktøyene du trenger og blir en del av et team som tar i bruk smarte løsninger for å løse komplekse utfordringer.

Sammen for en bærekraftig byggenæring


Verden står overfor store klimautfordringer som krever en drastisk omstilling av samfunnet i en mer bærekraftig retning – basert på ny teknologi og fornybar energi. Bygg- og anleggsnæringen er globalt ansvarlig for 40 prosent av klimagassutslippene, men også material- og energibruk. Å redusere klimabelastningen fra bygg er nødvendig, og vi tror at kompetansen og holdningene unge medarbeidere tar med seg inn i arbeidslivet er avgjørende for at vi når vårt mål om å bli et klimaforbilde.

I GK jobber vi ikke alltid på samme oppgave, men vi er alltid et team. Vi kan ikke løse utfordringene knyttet til klimakrisen alene, men sammen kan vi gjøre mye. Vi må begynne med oss selv ved å gå foran som et godt eksempel.

Vår visjon er å være et klimaforbilde, da er det handlingene vi alle gjør hver dag som skaper endring. I GK vil du være en pådriver som tar og får ansvar, går foran og inspirerer til å bygge bærekraftige samfunn for generasjoner.

Hvis du ønsker å jobbe med samfunnsviktige oppgaver og bidra til at vår næring tar sin del av klimaansvaret, ja da vil GK være et godt steg i riktig retning.

Se også:

Årets sommerstudenter forteller: – Givende å føle at man er med å produsere noe
Les mer

Skriv studentoppgave for GK!

Vil du teste teori på en reell problemstilling? Som student har du mulighet til å skrive oppgave om et faglig relevant tema innenfor noe av det GK arbeider med. Vi har et godt samarbeid med noen av landets viktigste fagskoler, universiteter og høyskoler og har tradisjon for å samarbeide med studenter som har fordypning innen et av våre interesseområder.

Skriv studentoppgave for GK
EB-Skriv studentoppgave for GK

Studentaktiviteter skoleåret 2024

I tabellen under får du en oversikt over hvilke studentaktiviteter vi deltar på, eller selv arrangerer kommende semester.

Hvis du vil bli en del av GK eller bare er nysgjerrig på hva vi driver med så ta gjerne kontakt med oss når vi besøker din skole, eller meld deg på bedriftsbesøkene vi arrangerer hos oss. Påmelding til bedriftsbesøkene går gjennom din linjeforening.

Sted
Aktivitet
Dato

NTNU Trondheim
 
Teknodagene25. jan. 2024
Fagerlihallen, ÅlesundUtdanningsmessen i Ålesund29. jan.. 2024
Bankgata flerbrukshall, BodøUtdanningsmessen i Bodø5. feb. 2024
Tromsøhallen, TromsøUtdanningsmessen i Tromsø8. feb. 2024
Fagskolen Innlandet, GjøvikKarrieredag8. feb. 2024
NTNU ÅlesundKarrieredag10. april 2024

Vil du jobbe i GK?

Hvis du er nysgjerrig på ny teknologi, ønsker å ta ansvar for resultater og inkluderer dine kollegaer i arbeidet, da passer du inn hos GK. Vi trenger din kunnskap til å hjelpe oss å finne enda bedre tekniske løsninger for fremtidens bygg.

Se ledige stillinger
EB-Vil du være med å bygge for fremtiden?