Bli bedre kjent med Team GK

En arbeidsplass du kan være stolt av – i dag, i morgen og for neste generasjon. Handlinger som gjør en forskjell, det er vårt løfte og ikke minst vår hverdag. Uansett hvor vi jobber i selskapet, utgjør vi alle ett samlet GK. Team GK.

Vi er Skandinavias ledende leverandør av tekniske totalløsninger. Medarbeiderne våre er del av en konstant positiv utvikling og har høye ambisjoner og en særegen teamfølelse. Sammen skaper vi levende og velfungerende bygg. Men vi bygger ikke bare fra grunnen av, vi bygger også fra hjertet.

Etter 16 aktive år i GK kan jeg si med stolthet at jeg fortsatt utvikler meg hver dag. I en spennende og høyaktuell bransje, jobber vi målbevisst og fremtidsrettet hver dag for å gjøre både kundene og kollegaene våre fornøyde.


Lucien, avdelingsleder
 

Et arbeidsmiljø som utgjør en forskjell

Kjerneverdiene våre – inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig – har gitt oss en felles plattform å stå på. Vi jobber for et arbeidsmiljø som er preget av mangfold og respekt, der nysgjerrigheten vår leder oss til innovative løsninger og ansvarlige handlinger. Hvordan når vi målene våre? Svaret er enkelt: vi gjør det sammen.

– Teamet mitt føles som familie! Det sosiale er veldig viktig for meg, og jeg merker at vi jobber bedre sammen når det sosiale blir tilrettelagt og prioritert i selskapet. Det er gøy å gå på jobb hver dag, og det er på grunn av de gode kollegaene jeg møter hver dag og som jeg drar ut på oppdrag med, sier Silje Katrine Høva Johansen, servicerørlegger.

Hils på Silje

Silje jobber som servicerørlegger i GK. Bli bedre kjent med henne her!

Hils på Silje

Silje jobber som servicerørlegger i GK. Bli bedre kjent med henne her!

Vi mener at fellesskapet er sterkere enn enkeltindividet og at vi oppnår de beste resultatene sammen. Selv om vi jobber med ulike oppdrag, trenger vi hverandre for å lykkes. Når det er sagt, jobber vi også med å skape de beste forutsetningene for at medarbeiderne våre skal kunne føle seg stolte av og motiverte for jobben sin i GK.

Der hvor handlingene dine gjør en forskjell

Med forhåpning om å finne en arbeidsplass å utvikles på startet Thomas sin karriere i GK. Thomas sin reise startet i 2016, og i dag er valget om å begynne i GK noe Thomas ikke angrer et sekund på.

– Jeg startet som prosjektingeniør i 2016. Etter noen år åpnet muligheten seg for meg til å bli avdelingsleder, en ærefull tittel som jeg ikke følte meg klar til å påta meg umiddelbart. Da jeg til slutt følte meg klar til å ta det ansvaret stillingen innebar, takket jeg ja – og med resten av teamet i ryggen følte jeg meg trygg i beslutningen. Slik ble det, sier Thomas.

EB-BAS, montør, teknikker

Som medarbeider i GK vil du bidra til å gjøre en forskjell. Se jobbmulighetene hos oss.

Se ledige stillinger

Utviklingsmulighetene i GK er store. Det samme er visjonene våre. Målet vårt er å virkelig gjøre en forskjell. Derfor er det ikke tanken som teller, det er hva du gjør. Globalt står byggebransjen for 40 prosent av energiforbruket og klimagassutslippene. Bransjen vår er imidlertid også en del av løsningen for fremtiden. Med ny teknologi, fornybar energi og et tydelig bærekraftsmål gjør vi verden til et litt bedre sted – for deg og for neste generasjon.

Hvorfor GK?

GK er en arbeidsplass for deg som ønsker å føle på trygghet, fellesskap og glede. Selv om vi er en veldig stor organisasjon, bryr vi oss om hver enkelt ansatt både i og etter arbeidstiden. Vi tror at lagånden som gjennomsyrer i hele virksomheten, er en stor grunn til at vi er ledende i bransjen vår. Utviklingsmulighetene og hjelpsomheten. Arbeidskulturen og bærekraftstankegangen.

Det vi gjør, er kanskje ikke alltid like synlig, men sammen skaper vi en litt bedre verden på innsiden. For våre kunder, ansatte og samfunnet. Vi bygger for neste generasjon, for bærekraftige samfunn. 

Vi er Team GK – våre handlinger gjør en forskjell.

Med en gang du får utfordringer med en arbeidsoppgave, er det alltid noen i teamet som gir en hjelpende hånd.
EB_Bli bedre kjent med Katrine

Katrine

Lærling

Det er en inkluderende atmosfære som jeg setter stor pris på. Du føler deg som en av gjengen.
EB_Bli bedre kjent med Saleh

Saleh

BAS

Velkommen til en utrolig trivelig arbeidsplass hvor du blir godt ivaretatt og får ansvar tidlig. Hos oss har du alle muligheter til å påvirke din egen hverdag og utvikling!
EB_Bli bedre kjent med Margrete

Margrete

Prosjektingeniør

Det mest tiltalende for meg er kombinasjonen av personlig utvikling og samtidig kunne dele egne erfaringer for å bidra til en positiv utvikling hos andre.
EB_Bli bedre kjent med Lucien

Lucien

Avdelingsleder

Vi hjelper hverandre som kollegaer, og det synes jeg skinner gjennom i alle prosjektene vi har.
EB_Bli bedre kjent med Kim

Kim

Regionsjef/PMO