Bli bedre kjent med Saleh

I løpet av sine seks år i GK har Saleh gått veien fra praktikant til arbeidsleder innen ventilasjon og blikkenslaging. Selv om GK er det eneste stedet Saleh har jobbet i den tiden han har bodd i Norge, er trivselen på topp og han har ingen planer om å se seg om etter en ny arbeidsgiver.

Det er en inkluderende atmosfære som jeg setter stor pris på. Du føler deg som en av gjengen.

 

Hvordan havnet du i GK?

Da jeg kom til Norge og begynte å lære norsk, søkte jeg praksisplass for å få muligheten til å bruke språket. Ønsket mitt var å finne noe praktisk hvor jeg kunne jobbe med hendene, og da dukket GK opp som et forslag. Dermed gikk jeg fra praktikant til vikar, lærling og montør. Nå kan jeg stolt si at jeg har jobbet meg opp til å bli BAS. Jeg trives veldig godt og kommer garantert til å bli her

Se også:

Inkludering og mangfold
Les mer

Hva liker du med selskapet?

GKs verdier er inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig – vi kaller det INA. Vi er et team og jobber sammen. Det er en inkluderende atmosfære som jeg setter stor pris på. Du føler deg som en av gjengen. Jeg tror at nysgjerrigheten til menneskene som jobber i GK, er en medvirkende årsak til den gode tonen. Vi jobber hele tiden med å finne bedre løsninger og forbedre effektiviteten. All kunnskap og erfaring vi tilegner oss, deler vi med kollegaene våre.

Blir helse, miljø og sikkerhet prioritert i GK?

Det er det første vi kontrollerer når vi ankommer et nytt sted. HMS (helse, miljø og sikkerhet) har alltid førsteprioritet, og det er noe vi er veldig nøye med overalt. Hele teamet synes det er viktig å følge en HMS-plan for å sikre en god arbeidsplass, og vi lærer hverandre det vi kan.

Se også:

Godt samarbeid på tvers av fag. Fra venstre: Grzegorx Rakoczy, rørlegger i GK og Knut-Olav Bjørgum, servicetekniker i GK
Helse, miljø og sikkerhet i GK
Les mer

Hva gjør dere når dere skal koble av fra jobben?

Vi har både sommerfest og julebord. Noen ganger har vi teambuilding-aktiviteter som fremmer lagfølelsen. Helt enkle ting som morgenkaffen eller samtalen over lunsj er også veldig hyggelig og viktig for samholdet.
 

Du har allerede hatt en imponerende reise i selskapet. Hvordan ser du på utviklingsmulighetene i GK?

På GK-skolen er det mange kurs, så jeg pleier å logge inn der når jeg kan bruke litt tid på å forbedre kompetansen min. GK har en bedriftskultur som oppmuntrer til utvikling, og jo mer innsats du legger ned, desto lengre når du. Selv er jeg veldig stolt over min egen utvikling og reise!
 

Hvordan opplever du at GK jobber med innovasjon og bærekraft?

Det ligger i GK-ånden å være innovativ og hele tiden jakte etter nye og bedre løsninger. Da jeg begynte i jobben, skrev vi for eksempel timelister på papir – nå gjør vi det i en app. I ventilasjonsavdelingen jobber vi hele tiden med å skape mest mulig bærekraftige løsninger som bruker minst mulig energi.
 

Til slutt, hvordan vil du selge inn GK til noen som tenker på å søke jobb her?

Jeg har faktisk allerede fått en av vennene mine inn i GK! Da fortalte jeg om det fantastiske arbeidsmiljøet vårt og at GK er et stort konsern som har ting på stell. De varierte dagene er også noe jeg pleier å trekke frem og virkelig kan anbefale!

Bli bedre kjent med Team GK

En arbeidsplass du kan være stolt av – i dag, i morgen og for neste generasjon. Handlinger som gjør en forskjell, det er vårt løfte og ikke minst vår hverdag. Uansett hvor vi jobber i selskapet, utgjør vi alle ett samlet GK. Team GK.

Les mer om Team GK
EB_TeamGK-fra rørlige portretter