Rør

I dagens samfunn er energi en dyrebar ressurs og effektive rørtekniske anlegg er avgjørende for å utnytte mest mulig av energien som tilføres et bygg. Med bransjens ledende kompetansemiljø innenfor prosjektering, planlegging og installasjon av tekniske rørinstallasjoner, leverer GK de beste og mest fremtidsrettede anleggene bransjen.

Vi legger vår stolthet i at våre kunder har et rørteknisk anlegg som er mest mulig bærekraftig, både når det kommer til installasjon og til drift.

GK leverer både små og store rørtekniske installasjoner innen sanitær, varme, sprinkler, kjøl og gass. Vi utfører oppdrag for både privat- og proffkunder, og vårt fokus er å levere rasjonelle og energieffektive løsninger på alle typer bygg – enten det er næringsbygg, offentlige bygg, industri eller privatboliger.

Vårt kompetansemiljø innenfor prosjektering, planlegging og fagarbeidere sørger for at du som kunde får et skreddersydd teknisk anlegg, som tilfredsstiller både dagens og fremtidens krav.

Uavhengig om det er store og komplekse nybygg, rehabiliteringsprosjekter eller enklere installasjoner i privatboliger, tar vi en aktiv rolle i alle prosjektets faser, fra planlegging og prosjektering til drift og vedlikehold.

Serviceavtaler

Vår erfaring er at regelmessig vedlikehold av tekniske anlegg er med på å redusere driftskostnader og øke levetiden. Vi tilbyr derfor også serviceavtaler innenfor hele vårt produktspekter:

  • sanitæranlegg
  • varmeanlegg
  • sprinkleranlegg
  • kjøleanlegg
  • gassanlegg

Dette sikrer at det rørtekniske anlegget har god drift, og vil avdekke behov for vedlikehold og utbedringer. Du kan også være trygg på at det tekniske anlegget er i henhold til gjeldende lover og forskrifter. GK tilbyr også flerfaglig serviceavtaler hvor vi ivaretar både ventilasjon, kulde, rør, elektro og byggautomasjon.

Se også:

Grzegorx Rakoczy jobber i rørvirksomheten i GK og Knut-Olav Bjørgum som servicetekniker i Inneklima
Service og vedlikehold
Les mer
Totalteknisk entreprise
Les mer

Nærbilde av GK-ansatt med arbeidsklær

Se våre tjenester for privatmarkedet

Gå til GK Privat

Vil du vite mer?

Ta kontakt for et tilbud eller mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med ulike tekniske installasjoner, drift og service.

Siri Eide, Serviceleder i Trondheim