Trer inn i styret i Diversitas: – Vi klarer det bare om vi står sammen

1. februar 2024
Mindre enn ett år etter at GK ble partner i mangfoldsnettverket Diversitas, er HR-leder i GK, Caroline Kindle valgt inn som nytt styremedlem.

I februar i fjor ble GK den første tekniske entreprenøren til å bli partner i Diversitas, som er Norges ledende nettverk for mangfold og kjønnsbalanse i bygg- og anleggsnæringen. Diversitas jobber for å øke kvinneandelen og mangfoldet i bransjen, og å sikre kompetansevekst i årene som kommer.

Diversitasnettverket ble startet høsten 2019 av entreprenørselskapene Mesta, AF Gruppen, Veidekke, Betonmast, Backe, Baneservice og JM Norge, og ledes av Tom Ivar Myhre (Backe).

— Gjennom Diversitas-nettverket har vi fått inspirasjon til vårt eget mangfoldsarbeid. Flere av tiltakene vi skal igangsette, er etter inspirasjon fra suksesshistorier til andre partnere. Jeg gleder meg til å lære enda mer fra andre bransjekollegaer, sier Caroline Kindle om partnerskapet med Diversitas. Kindle er leder for talent, kultur og mangfold i GK.

Team GK EB

Slik jobber vi med inkludering og mangfold i GK

Les mer

Nå er Caroline klar for å tre inn som styremedlem i nettverket, og ser frem til å være med på å bidra overfor partnere og medlemmer.

— Diversitas har på få år klart å samle byggenæringen for å skape løsninger på utfordringer vi alle står overfor. Vi skal øke mangfoldet og kvinneandelen i næringen, og det klarer vi bare om vi står sammen. Det ser jeg virkelig frem til å bidra til, sier Kindle.

Caroline Kindle og Tom Ivar Myhre - Diversitas.jpg
Styreleder i Diversitas Tom Ivar Myhre sammen med Caroline Kindle, leder for talent, kultur og mangfold i GK. Bildet ble tatt da GK ble partner i Diversitas-nettverket i 2023.

Vil øke mangfoldskompetansen hos partnere

I tillegg til Caroline, ble Kari Kolle Steinrud (Sporveien), Gry Walstad (Skanska) og Kaja Maaø Hara (ØM Fjeld) valgt inn som styremedlemmer. Styret består fra før av Tom Ivar Myhre (Backe), Sif Løvdal (AF), Ann-Christin Gussiås (Baneservice), Neda Beyzavi (Betonmast), Gro Hege Haraldsen Nordbye (Veidekke) og Hilde Glenne (WK Entreprenør).

Diversitas er i en herlig utvikling, uttrykker styreleder i Diversitas, Tom Ivar Myhre: – Vi har fått en rekke nye partnere og opplever økt engasjement for inkluderings- og mangfoldsarbeid i bygge- og anleggsnæringen. Derfor er vi glad for at vi nå har et styre med hele ti dyktige og motiverte mangfoldsambassadører som vil utvikle Diversitas videre. Vi vil både jobbe for å få flere med på laget, og samtidig gi våre partnere økt mangfoldskompetanse og støtte til utvikling av arbeidet i egen virksomhet.

I 2024 kommer Diversitas til å gjennomføre vår første strategiprosess hvor partnerne også inviteres til å gi innspill, avslutter Myhre.