Øystein Kvamme er ny regionsdirektør i GK

7. februar 2024
Øystein Kvamme (49) startet 1. februar som ny regionsdirektør for Service region vest. Kvamme har lang erfaring i entreprenør- og rådgiverbransjen og kommer til GK fra en stilling i Norconsult.

− Jeg er strålende fornøyd med å få Øystein Kvamme inn på Team GK. Øystein har bred kommersiell erfaring fra store aktører i bransjen, og har et stort kundenettverk. Jeg ser virkelig frem til å få han som en del av ledergruppa i Service, sier divisjonsdirektør for Service i GK, Stian Orvedal.

Region Vest har gjennom 2023 vist solid utvikling og lønnsomhet, og er klare for videre vekst som en rådgivende servicepartner for våre kunder. 

− Vi kommer blant annet til å fokusere på tjenester som smart digital driftsstøtte, hvor vi bruker eksisterende teknologier i bygg, kombinert med analyseverktøy til å gi kundene våre gode råd for å optimalisere driften av byggene deres, sier Orvedal. 

− GKs visjon om å være et klimaforbilde, kombinert med evnen til å gjøre prosjekter mer bærekraftige, var viktig for meg. Jeg ønsker å bidra med mine erfaringer og være en tilrettelegger for videre utvikling av regionen, sier Øystein Kvamme.

Kvamme har over 20 års erfaring fra entreprenørvirksomhet, primært med bolig-, omsorgs- og undervisningsbygg. I tillegg har han jobbet med anleggsvirksomhet knyttet til Bybaneutbyggingen i Bergen. Kvamme er utdannet byggingeniør med videreutdanning innen prosjektledelse og kommer fra en stiling som avdelingsleder i Norconsult, hvor han blant annet var ansvarlig for to tekniske grupper.

EB-serviceleder-avdelingsleder

Vil du bli en del av Team GK?

Se ledige stillinger