Bli bedre kjent med Kim

Kim er regionsdirektør og i full sving med å bygge opp en avdeling for Project Management Office (PMO) i Danmark, som vil være en viktig del av GKs vekst der. Det er en stor kabal med mange faktorer som skal gå opp, men samtidig er det en spennende reise. Vi møtte Kim for å ta et kort intervju.

Vi hjelper hverandre som kollegaer, og det synes jeg skinner gjennom i alle prosjektene vi har.

 

Hvordan havnet du i GK?

Jeg så et stort potensial for GK som en viktig teknisk entreprenør i Danmark. Samtidig liker jeg bedriftskulturen, som virkelig prioriterer de ansatte og deres trivsel.
 

Hva er det beste med å jobbe i GK?

Vi hjelper hverandre som kollegaer, og det synes jeg skinner gjennom i alle prosjektene vi har. Samtidig som vi gjør jobben vår, er vi alltid oppmerksomme på de ansattes beste. Det er et hyggelig arbeidsmiljø, med mye humor og godt samhold.

Noe annet jeg liker veldig godt med GK, er at det er en frihet under ansvar-mentalitet her.
 

Hvilke verdier vil du si er kjennetegn for bedriften?

GKs verdier er inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig – vi kaller det INA. Vi er alltid nysgjerrige, noe som kommer kundene våre til gode, fordi vi ikke gir opp før vi finner de beste løsningene og mulighetene i hvert prosjekt. Jeg vil også fremheve ansvarsfølelsen vår, som gir kundene trygghet. Medarbeiderne i GK holder det de lover.

Samtidig har GK-gruppen eiere som setter våre ansatte og deres trivsel først.

Se også:

Visjon, verdier og kultur
Les mer

 

Hvordan ser du på utviklingsmulighetene for GK både som helhet og på individuelt nivå?

Jeg vil si at utviklingsmulighetene for GK som helhet er enorme der jeg jobber i Danmark, fordi vi er nye her og har mye spennende foran oss.

Utvikling på individuell basis er en del av virksomhetens DNA. Ansatte har mange muligheter til å utdanne seg og velge karrierevei.

Vi jobber sammen på alle områder i tverrfaglige prosjekter, noe som gjør at du alltid føler deg som en viktig del av maskineriet. Det er noe som skaper en lagmentalitet hvor du også utvikler deg selv som medarbeider.
 

Bærekraft er en aktuell problemstilling, hvordan håndterer GK dagens miljøutfordringer? 

Vi er alltid opptatt av å velge mest mulig bærekraftige løsninger når vi går inn i et prosjekt, og vi anbefaler alltid miljøvennlige løsninger når det er mulig. Vi jobber også med kontinuerlige forbedringer når det gjelder bærekraft i eget arbeidsmiljø – fra kontorene våre til ute på byggeplassene.

GKs strategi, G-Kraft, synes jeg er et tydelig eksempel på viljen vår til å skape innovative og bærekraftige løsninger.

Se også:

Et grønt og bærekraftig samfunn for oss alle
Byggenæringen er en del av løsningen
Les mer

 

Gjør dere noe gøy ved siden av jobb?

Vi har felles frokoster og spiser sammen ute på byggeplasser når vi har muligheten til det. Jeg setter også pris på avdelingsmøtene våre. De er alltid veldig hyggelige og styrker samholdet i gruppen!
 

Til slutt, hvordan vil du selge inn GK til en potensiell fremtidig kollega?

Velkommen til en flat organisasjon hvor du raskt får ansvar og muligheten til å vise hva du er god for. Hos oss finner du en arbeidsplass full av humor og med sterkt samhold hvor du vil ha store sjanser til å påvirke din fremtidige karriere!

Bli bedre kjent med Team GK

En arbeidsplass du kan være stolt av – i dag, i morgen og for neste generasjon. Handlinger som gjør en forskjell, det er vårt løfte og ikke minst vår hverdag. Uansett hvor vi jobber i selskapet, utgjør vi alle ett samlet GK. Team GK.

Les mer
EB_TeamGK-fra rørlige portretter