Bli bedre kjent med Katrine

Som lærling representerer Katrine GKs neste generasjon. Hennes reise mot å bli servicemontør er godt i gang, og vi er veldig glad for å ha henne om bord. Men hvordan er det å starte karrieren i GK, og hva tenker hun om fremtiden? La oss møte Katrine.

Med en gang du får utfordringer med en arbeidsoppgave, er det alltid noen i teamet som gir en hjelpende hånd.

 

Hvordan gikk det til at du havnet i GK?

Jeg valgte å begynne her i GK fordi jeg hadde hørt så mye bra om arbeidsmiljøet. En stor og seriøs bedrift med gode muligheter for opplæring og utvikling fristet veldig for en som er i starten av arbeidslivet.
 

Hvordan vil du beskrive arbeidsmiljøet nå som du har vært her en stund

Det er et ungdommelig miljø med mye energi og god arbeidsmoral blant alle kollegaer, noe som skaper et arbeidsmiljø det er herlig å være i. Det dukker stadig opp nye innovative produkter og løsninger for fremtiden som det er spennende å få være en del av.

Som kollegaer har vi en god tone mellom oss med et sterkt samhold. Å jobbe med riktig verktøy og korrekt sikkerhetsutstyr er noe som også gjennomsyrer GK-ånden.
 

Hva er det beste med teamet ditt?

Med en gang du får utfordringer med en arbeidsoppgave, er det alltid noen i teamet som gir en hjelpende hånd. Det samme gjelder lederne. De tar seg alltid tid til å gi deg skikkelige svar på spørsmålene dine og oppfører seg ikke bare som ledere – men også som kollegaer.
 

Hvordan ser du på fremtiden din i bedriften?

Akkurat nå er målet mitt å bli ferdig utdannet servicemontør. Etter det har jeg alle muligheter til å spesialisere meg innenfor det jeg liker best eller er mest opptatt av innenfor yrket. Jeg startet uten særlige forkunnskaper og har allerede kommet langt, så GK er virkelig et sted for læring og utvikling!

Se også:

Godt samarbeid på tvers av fag. Fra venstre: Grzegorx Rakoczy, rørlegger i GK og Knut-Olav Bjørgum, servicetekniker i GK
Helse, miljø og sikkerhet i GK
Les mer

Gjør dere noe gøy ved siden av jobb?

Vi har en årlig julefest og bedriften arrangerer noen ganger utflukter. I den tiden jeg har vært her, har vi også vært på båttur, løst rebuser og hatt en herlig sommerfest. Så vi har det mye gøy!
 

Til slutt, hvordan ville du raskt ha solgt inn GK til en interessert jobbsøker?

Jeg hadde fristet med et godt arbeidsmiljø, varierte arbeidsoppgaver, herlige kollegaer og virkelig flinke sjefer!

Se også:

Inkludering og mangfold
Les mer

Bli bedre kjent med Team GK

En arbeidsplass du kan være stolt av – i dag, i morgen og for neste generasjon. Handlinger som gjør en forskjell, det er vårt løfte og ikke minst vår hverdag. Uansett hvor vi jobber i selskapet, utgjør vi alle ett samlet GK. Team GK.

Les mer om Team GK
EB_TeamGK-fra rørlige portretter