Hvem er vi?

Bli bedre kjent med menneskene bak Team GK. Sammen bruker vi våre styrker – både som mennesker og som kollegaer. Vi er Team GK – det er våre handlinger som teller.

Team GK | Handlinger som teller

Som medarbeider i GK vil du bidra til å gjøre en forskjell. For det er ikke tanken som teller, men våre handlinger. Det er den enkeltes innsats som gjør at vi sammen lykkes og leverer godt. Sammen bruker vi våre styrker, både som mennesker og kolleger. Vi jobber ikke alltid på samme oppgave, men vi er alltid et team.

EB-film-thumbnail

Det er på tide å presentere Thomas Lavold, avdelingssjef i GKs enterpriseavdeling i Troms og Finnmark. Thomas jobber for å oppnå resultater innenfor sitt forretningsområde og håndterer alt fra overordnede prosjekter til å sørge for trivsel blant medarbeiderne.

En variert arbeidshverdag? Det stemmer, forteller servicerørlegger i GK, Silje. For en selvstendig person som Silje, er nye utfordringer og spennende oppgaver blant det som gjør at hun gleder seg til å dra på jobb hver dag. GK viste seg å være det perfekte miljøet for den tidligere helsearbeideren som søkte nye utfordringer.

I GK jobber det en kompetent miks av mennesker som er på ulike steder både i livet og i karriereløpet. Tobias er nyutdannet og jobber som prosjektingeniør i GK, og stortrives med sitt yrkesvalg. Bli bedre kjent med Tobias her!

Martin trives aller best når byggene er virkelig store, når han får bidratt til å kutte klimagassutslipp og ikke minst når GK er med på å pushe grensene for hva som er teknologisk mulig.

Fra å være i en trygg rolle som prosjektleder, fikk Margrethe kjenne på utviklingskurven da hun for halvannet år siden gikk i en lederrolle med personalansvar. For henne handler ledelse mye om å åpne opp, slippe til og tilpasse.

Som lærling representerer Katrine GKs neste generasjon. Hennes reise mot å bli servicemontør er godt i gang, og vi er veldig glad for å ha henne om bord. Men hvordan er det å starte karrieren i GK, og hva tenker hun om fremtiden? La oss møte Katrine.

Som nyutdannet prosjektingeniør har Margretes reise i GK akkurat begynt, noe som er gode nyheter for planeten vår. Med skarpe hjerner som hennes kaster vi oss over fremtidens utfordringer innen miljø og energi. La oss bli bedre kjent med Margrete.

I løpet av sine seks år i GK har Saleh gått veien fra praktikant til arbeidsleder innen ventilasjon og blikkenslaging. Selv om GK er det eneste stedet Saleh har jobbet i den tiden han har bodd i Norge, er trivselen på topp og han har ingen planer om å se seg om etter en ny arbeidsgiver.

Lucien har etter 16 år i GK bygget seg opp mye uvurderlig erfaring fra selskapet. Rollene har endret seg gjennom årene og har ført ham til hans nåværende stilling som avdelingsleder for eiendomsdrift. La oss se nærmere på hva som har holdt Lucien i GK år etter år.

Kim er regionsdirektør og i full sving med å bygge opp en avdeling for Project Management Office (PMO) i Danmark, som vil være en viktig del av GKs vekst der. Det er en stor kabal med mange faktorer som skal gå opp, men samtidig er det en spennende reise. Vi møtte Kim for å ta et kort intervju.

En arbeidsplass du kan være stolt av – i dag, i morgen og for neste generasjon. Handlinger som gjør en forskjell, det er vårt løfte og ikke minst vår hverdag. Uansett hvor vi jobber i selskapet, utgjør vi alle ett samlet GK. Team GK.

Med en gang du får utfordringer med en arbeidsoppgave, er det alltid noen i teamet som gir en hjelpende hånd.
EB_Bli bedre kjent med Katrine

Katrine

Lærling

Det er en inkluderende atmosfære som jeg setter stor pris på. Du føler deg som en av gjengen.
EB_Bli bedre kjent med Saleh

Saleh

BAS/Arbeidsleder

Velkommen til en utrolig trivelig arbeidsplass hvor du blir godt ivaretatt og får ansvar tidlig. Hos oss har du alle muligheter til å påvirke din egen hverdag og utvikling!
EB_Bli bedre kjent med Margrete

Margrete

Prosjektingeniør

Vi hjelper hverandre som kollegaer, og det synes jeg skinner gjennom i alle prosjektene vi har.
EB_Bli bedre kjent med Kim

Kim

Regionsdirektør/PMO

Det mest tiltalende for meg er kombinasjonen av personlig utvikling og samtidig kunne dele egne erfaringer for å bidra til en positiv utvikling hos andre.
EB_Bli bedre kjent med Lucien

Lucien

Avdelingdsleder

Gode kollegaer gir #superkrefter

Hos oss får du jobbe med å få bygg til å leve og fungere. Du er sjelden alene om å fikse ting, og de gangene det bare er deg selv ute på oppdrag, har du alltid et lag av kollegaer i ryggen som du kan lene deg på og spørre om hjelp. Vi jobber ikke alltid på samme oppgave, men vi er alltid et lag. Vår #superkraft er 3000 ansatte som drar i samme retning.

Se flere videointervjuer
#SuperHenrik
EB_TeamGK-fra rørlige portretter

Vil du bli en del av Team GK?