Hvem er vi?

Bli bedre kjent med menneskene bak Team GK. Sammen bruker vi våre styrker – både som mennesker og som kollegaer. Vi er Team GK – det er våre handlinger som teller.

Bli bedre kjent med Team GK

En arbeidsplass du kan være stolt av – i dag, i morgen og for neste generasjon. Handlinger som gjør en forskjell, det er vårt løfte og ikke minst vår hverdag. Uansett hvor vi jobber i selskapet, utgjør vi alle ett samlet GK. Team GK.

Les mer om Team GK
Bli bedre kjent med Team GK

Martin trives aller best når byggene er virkelig store, når han får bidratt til å kutte klimagassutslipp og ikke minst når GK er med på å pushe grensene for hva som er teknologisk mulig.

Fra å være i en trygg rolle som prosjektleder, fikk Margrethe kjenne på utviklingskurven da hun for halvannet år siden gikk i en lederrolle med personalansvar. For henne handler ledelse mye om å åpne opp, slippe til og tilpasse.

Som lærling representerer Katrine GKs neste generasjon. Hennes reise mot å bli servicemontør er godt i gang, og vi er veldig glad for å ha henne om bord. Men hvordan er det å starte karrieren i GK, og hva tenker hun om fremtiden? La oss møte Katrine.

Som nyutdannet prosjektingeniør har Margretes reise i GK akkurat begynt, noe som er gode nyheter for planeten vår. Med skarpe hjerner som hennes kaster vi oss over fremtidens utfordringer innen miljø og energi. La oss bli bedre kjent med Margrete.

I løpet av sine seks år i GK har Saleh gått veien fra praktikant til arbeidsleder innen ventilasjon og blikkenslaging. Selv om GK er det eneste stedet Saleh har jobbet i den tiden han har bodd i Norge, er trivselen på topp og han har ingen planer om å se seg om etter en ny arbeidsgiver.

Lucien har etter 16 år i GK bygget seg opp mye uvurderlig erfaring fra selskapet. Rollene har endret seg gjennom årene og har ført ham til hans nåværende stilling som avdelingsleder for eiendomsdrift. La oss se nærmere på hva som har holdt Lucien i GK år etter år.

Kim er regionsdirektør og i full sving med å bygge opp en avdeling for Project Management Office (PMO) i Danmark, som vil være en viktig del av GKs vekst der. Det er en stor kabal med mange faktorer som skal gå opp, men samtidig er det en spennende reise. Vi møtte Kim for å ta et kort intervju.

En arbeidsplass du kan være stolt av – i dag, i morgen og for neste generasjon. Handlinger som gjør en forskjell, det er vårt løfte og ikke minst vår hverdag. Uansett hvor vi jobber i selskapet, utgjør vi alle ett samlet GK. Team GK.

Team GK | Handlinger som teller

Som medarbeider i GK vil du bidra til å gjøre en forskjell. For det er ikke tanken som teller, men våre handlinger. Det er den enkeltes innsats som gjør at vi sammen lykkes og leverer godt. Sammen bruker vi våre styrker, både som mennesker og kolleger. Vi jobber ikke alltid på samme oppgave, men vi er alltid et team.

Team GK | Handlinger som teller
Med en gang du får utfordringer med en arbeidsoppgave, er det alltid noen i teamet som gir en hjelpende hånd.
Katrine

Katrine

Lærling

Det er en inkluderende atmosfære som jeg setter stor pris på. Du føler deg som en av gjengen.
Saleh

Saleh

BAS/Arbeidsleder

Velkommen til en utrolig trivelig arbeidsplass hvor du blir godt ivaretatt og får ansvar tidlig. Hos oss har du alle muligheter til å påvirke din egen hverdag og utvikling!
Margrete

Margrete

Prosjektingeniør

Vi hjelper hverandre som kollegaer, og det synes jeg skinner gjennom i alle prosjektene vi har.
Kim

Kim

Regionsdirektør/PMO

Det mest tiltalende for meg er kombinasjonen av personlig utvikling og samtidig kunne dele egne erfaringer for å bidra til en positiv utvikling hos andre.
Lucien

Lucien

Avdelingdsleder

Vil du bli en del av Team GK?

Hos oss får du jobbe med å få bygg til å leve og fungere. Vi jobber ikke alltid på samme oppgave, men vi er alltid ett lag. Her kan du bli bedre kjent med oss og se våre ledige stillinger.

Se mulighetene i GK
Vil du bli en del av Team GK?

La oss knytte kontakt

Vi er alltid på utkikk etter flinke og engasjerte mennesker. Registrer deg her for å bli oppdatert på muligheter, eller legg igjen en åpen søknad.