Bli kjent med GK

GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner. Vi leverer tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere - i hele byggets livssyklus.

Et klimaforbilde

Bygg- og anleggsnæringen står globalt for 40 prosent av energibruken og klimagassutslippene, og det kan ikke fortsette. I GK er vi opptatt av at vi må begynne med oss selv ved å gå foran som et godt eksempel. Det er en forpliktelse som har konsekvenser for våre handlinger og for produktene og tjenestene vi leverer.

GK Gruppen Eiendom

GK Gruppen Eiendom er et eiendomsutviklingsselskap i GK-konsernet som realiserer nye, innovative og bærekraftige bygg i Norge, Sverige og Danmark.

Varsling – GK Whistle

GK er et ansvarlig selskap med høy etisk standard og stor respekt for alt som påvirkes av vår virksomhet. Vi legger til rette for åpenhet og verdsetter de som sier ifra om de observerer eller opplever noe som ikke er i tråd med våre verdier eller etiske retningslinjer.

GK - kort fortalt

 • 3

  Land

 • 100

  Kontorsteder

 • 3000

  Ansatte

 • 6,1 mrd.

  Omsetning

Fag og tjenester

Våre fag og tjenester

Som totalteknisk leverandør sørger vi for at et bygg fungerer optimalt gjennom hele livsløpet. Vi jobber med alt fra rådgivning og design til installasjon og service innenfor fagområdene ventilasjon, elektro, rør, kulde og byggautomasjon.

Bærekraft

GKs visjon er å være et klimaforbilde og vi har lagt bærekraft i kjernen av vår virksomhet.