Om oss

GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner. Vi leverer tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere - i hele byggets livssyklus.

Et klimaforbilde

Bygg- og anleggsnæringen står globalt for 40 prosent av energibruken og klimagassutslippene, og det kan ikke fortsette. I GK er vi opptatt av at vi må begynne med oss selv ved å gå foran som et godt eksempel. Det er en forpliktelse som har konsekvenser for våre handlinger og for produktene og tjenestene vi leverer.

Slik arbeider GK med bærekraft

Vår visjon er å være et klimaforbilde og bærekraft med et tydelig klima- og fremtidsfokus er sentralt i GKs strategi. Vi tar bærekraft på alvor og integrerer vårt arbeid mot bærekraftsmålene i daglig drift og virksomhetsstyring.

GK Gruppen Eiendom

GK Gruppen Eiendom er et eiendomsutviklingsselskap i GK-konsernet som realiserer nye, innovative og bærekraftige bygg i Norge, Sverige og Danmark.

GK - kort fortalt

 • 3

  Land

 • 100

  Kontorsteder

 • 3000

  Ansatte

 • 6,1 mrd.

  Omsetning

Fag og tjenester

Våre fag og tjenester

Som totalteknisk leverandør sørger vi for at et bygg fungerer optimalt gjennom hele livsløpet. Vi jobber med alt fra rådgivning og design til installasjon og service innenfor fagområdene ventilasjon, elektro, rør, kulde og byggautomasjon.