Siste nytt fra GK

Her finner du nyheter, pressemeldinger og annen aktuell informasjon fra GK.

30. mai, 2024

I 2024 feirer GK sitt 60 årsjubileum og markerer dette med utgivelse av en bok som tegner et ærlig og fargerikt bilde av historien til både selskapet, bransjen for tekniske installasjoner og byggenæringen generelt.

...Les mer
22. mai, 2024

En ny reservevannkilde skal gi sikker tilgang til rent vann for hele Oslos befolkning. GK skal bidra med rør, ventilasjon og kulde i det nye vannbehandlingsanlegget.

...Les mer
13. mai, 2024

GK opprettholder topplinjen i første kvartal sammenliknet med 2023, men bedrer lønnsomheten. Solid ordrereserve gir et godt fundament i et marked som fortsatt ventes å være krevende.

...Les mer
8. mai, 2024

Elektriker, kuldemontør – og en av landets første til å ta fagbrev som ventilasjonstekniker. Multikunstner Frode Skogli (52) har tatt sitt tredje fagbrev. Han mener det er vel så viktig å holde kroppen i form som å holde yrkeskompetansen oppdatert og fagnysgjerrigheten skarp.

...Les mer
30. april, 2024

18 kilometer med kobberrør og 5 kilometer syrefaste rør. Får du sot i rørene, er det bare å kaste dem og begynne på nytt. Å bygge infrastruktur for medisinsk gass på sykehus er ikke en jobb for hvem som helst.

...Les mer
26. april, 2024

Fagdirektør i GK, Mads Mysen, vant historiens første NemiTek-pris. Prisen ble delt ut foran nesten 200 bransjekollegaer under Energiteknisk konferanse torsdag 25. april.

...Les mer

Presserom

Vil du motta nyheter fra GK? Abonner på pressemeldinger via vårt presserom hos NTB Kommunikasjon.

Presserom
26. april, 2024

GK legger i dag frem sin års- og bærekraftsrapport for 2023. Rapporten viser rekordhøy omsetning samtidig som underskudd ble snudd til overskudd. Bærekraft, digitalisering og kompetansebygging er nøkkelord når 60-åringen GK ser fremover.

...Les mer
22. april, 2024

GK har signert en flerfaglig teknisk underentreprise med Skanska på til sammen 266 millioner.

...Les mer
16. april, 2024

GK har inngått en rammeavtale med St. Olavs hospital i Trondheim og Orkdal. Avtalen har en estimert verdi på inntil 15 millioner kroner i året og strekker seg over to år, med mulighet for forlengelse i ytterligere to år.

...Les mer
10. april, 2024

Med strenge miljøkrav under oppføring har Sørvik barnehage blitt Nord-Norges første barnehage med Svanemerket. GK har levert ventilasjon og byggautomasjon som gir godt inneklima for både små og store.

...Les mer
26. mars, 2024

GK skal bidra med god ventilasjon og rørtjenester på et omrokkeringsprosjekt i forbindelse med forberedelsene til byggingen av det «Nye Rikshospitalet». Kontrakten mellom Helse Sør-Øst RHF og GK er på 27 millioner inkl. mva.

...Les mer
14. mars, 2024

73 lærlinger i GK samlet seg denne uka på tvers av fag i Trondheim, på Hamar og i Drammen. Målet med samlingene er ifølge fagleder på rør i GK, Hans-Petter Faaness, å gi lærlinger nyttig kunnskap og godt samhold.

...Les mer
1 2 3 4 5 ... 17
1 2 3 4 5 ... 17