Bli bedre kjent med Lucien

Lucien har etter 16 år i GK bygget seg opp mye uvurderlig erfaring fra selskapet. Rollene har endret seg gjennom årene og har ført ham til hans nåværende stilling som avdelingsleder for eiendomsdrift. La oss se nærmere på hva som har holdt Lucien i GK år etter år.

Det mest tiltalende for meg er kombinasjonen av personlig utvikling og samtidig kunne dele egne erfaringer for å bidra til en positiv utvikling hos andre.

 

Hvordan havnet du i din nåværende stilling?

I løpet av mine år i GK har jeg opparbeidet meg mye erfaring innen teknologi og eiendomsforvaltning, så denne rollen føltes naturlig. Det mest tiltalende for meg er kombinasjonen av personlig utvikling og samtidig kunne dele egne erfaringer for å bidra til en positiv utvikling hos andre.

Hva er det med GK som har fått deg til å bli?

Jeg har vært svært engasjert i GK i alle disse årene. Jeg er veldig takknemlig for å ha muligheten til å jobbe med frihet under ansvar, noe som gjør hverdagen enklere som småbarnsforelder. Samtidig har jeg alltid muligheten til å utfordre meg selv på jobb.

I tillegg setter jeg stor pris på de sjenerøse velferdsbidragene som skaper trivsel og velvære. Du føler at du blir tatt vare på her.

Se også:

Inkludering og mangfold
Les mer

Hvordan ser bedriftskulturen ut mer spesifikt når det gjelder utvikling?

Her er det store utviklingsmuligheter. Jeg har gått fra å være servicetekniker innen ventilasjon til å utvikle meg mer innen eiendomsdrift, jobb som kundeansvarlig og deretter til serviceleder og prosjektleder i eiendomsforvaltningsavdelingen.

Nå jobber jeg som avdelingsleder, hvor jeg har lært mye om ledelse og får bryne meg på en rekke ulike arbeidsoppgaver – noe jeg synes er veldig gøy! Kort fortalt er GK et selskap du kan vokse i.

Hvordan ser du på GKs rolle innen innovasjon og teknologi?

Vi er helt klart et innovativt selskap. Med storsatsingen G-Kraft ønsker vi å skape en felles retning mot fremtiden ved å ta et tydelig klimastandpunkt hvor vi fungerer som en teknisk totalentreprenør og servicepartner.

Vi jobber for et bærekraftig samfunn blant annet ved å ha et mangfoldsperspektiv, og ved å utvikle energibesparende løsninger. Vi lever alle på én planet. Derfor har bærekraft vår høyeste prioritet!

Vi i eiendomsforvaltningen er for eksempel involvert i alle typer eiendommer som prosessindustri, kontorer, butikker, kjøpesentre og boliger. Så vi er involvert i omtrent all slags teknologi som er på markedet. Det gjør at vi kan opparbeide oss mye erfaring og kompetanse.

Se også:

Digitalisering og smarte bygg
Les mer

Gjør dere noe sammen utenfor arbeidstiden i GK?

Å, ja! At vi møtes og gjør ting sammen, er viktig for fellesskapet og trivselen på arbeidsplassen. En personlig favoritt for meg er "GK SportsClub". Her prøver vi ulike typer idretter sammen. Det er veldig populært!

Til slutt, hvordan vil du raskt selge inn GK til en fremtidig kollega?

Vil du ha en jobb med frihet under ansvar? Vil du utvikle deg i rollen din? Vil du ha en utfordring? Vil du ha humørfylte kollegaer og spennende oppgaver i en høyaktuell bransje? I så fall er du velkommen til oss!

Bli bedre kjent med Team GK

En arbeidsplass du kan være stolt av – i dag, i morgen og for neste generasjon. Handlinger som gjør en forskjell, det er vårt løfte og ikke minst vår hverdag. Uansett hvor vi jobber i selskapet, utgjør vi alle ett samlet GK. Team GK.

Les mer om Team GK
EB_TeamGK-fra rørlige portretter