Mads Mysen vinner NemiTek-prisen 2024

26. april 2024
Fagdirektør i GK, Mads Mysen, vant historiens første NemiTek-pris. Prisen ble delt ut foran nesten 200 bransjekollegaer under Energiteknisk konferanse torsdag 25. april.

Juryen bestående av hovedstyret i foreningen NemiTek, mener at de ikke kunne hatt en mer verdig vinner.

– Mads Mysen har vært toneangivende i lang tid, i mange tiår faktisk, og han er fortsatt fremoverlent og har et veldig engasjement for å gjøre ting bedre og tenke nytt. Han er fortsatt en viktig person i bransjen og en verdig vinner av NemiTek-prisen 2024, sier styremedlem i NemiTek, Marianne Wibe Flesberg.

NemiTek-prisen tildeles en person, aktør eller et prosjekt som i særs stor grad har utmerket seg i sitt bidrag for samfunnsmessig fornuftig bruk av våre energiressurser, god hygiene eller utstrakt vern av det indre og ytre miljø i 2023/24. 

Se også:

Fosslia omsorgssenter er kåret til årets VVS-prosjekt
Les mer

– Stor stas

Hovedpersonen selv forteller at det er en stor ære å vinne.

– Dette var overveldende. Særlig gøy å få prisen på denne konferansen, med så mange bransjekollegaer som klappet meg frem. Stor stas og en stor ære, konstaterer Mads. 

Mads har vært i GK siden 2018. Han har doktorgrad i ventilasjonssystemenes betydning for inneklima og energibruk i skoler fra NTNU, og er professor II innen ventilasjonsteknikk ved OsloMet. 

Kim Robert Lisø_Konsernsjef_ute.jpg
​ Kim Robert Lisø, konsernsjef i GK. Foto: GK Gruppen AS.

– I GK er vi veldig stolte av vår egen professor Mads, han er en kompetansejuvel som fagdirektør, men også et forbilde og ambassadør for våre verdier, han er inkluderende og nysgjerrig, og deler alltid raust av sin kompetanse, både internt og eksternt. Mads er virkelig mannen du vil ha med deg i det grønne skiftet, sier konsernsjef i GK, Kim Robert Lisø. 

Historiens første NemiTek-pris

Prisen ble etablert i år i forbindelse med 100-års jubileet til NemiTek. 

– Som den største nøytrale bransjeforeningen har vi et ansvar å løfte bransjen opp og frem. Denne prisen skal være en annerkjennelse av det arbeidet som blir gjort av alle de dyktige menneskene i bransjen vår. Vi gleder oss til å kunne gjøre denne prisen til en årlig tradisjon, sier Thor-Jostein Egeland, daglig leder i NemiTek.