Ingeniører til historisk byggeprosjekt

Prosjektingeniør i GK, Espen Grønskei Sandengen

I 2030 ferdigstilles det 160 000 kvadratmeter store prosjektet som vil utgjøre nasjonens hjerte – Regjeringskvartalet. Veien dit vil bringe med seg toppmoderne løsninger, teknisk kunnskap og mye stolthet. Vil du være med på reisen?

Ja, det stemmer. GK har fått i oppdrag å levere automasjons- og elektrotekniske løsninger til Regjeringskvartalet i Oslo, der Statsbygg er byggherre. Et ærefullt og prestisjefylt byggeprosjekt av mange grunner. Blant annet fordi vi er en norsk familiebedrift i et norsk byggeprosjekt. Samtidig vil prosjektet vektlegge viktigheten av å opprettholde de samme leveransene og teknologien gjennom hele prosessen - en klimavennlig løsning. 

Systemingeniør i GK, Kim Andre Olaussen.
Systemingeniør i GK, Kim Andre Olaussen.

– Hos GK har vi en visjon om å være et klimaforbilde, det har vi alltid hatt. Med dette prosjektet får vi vise oss fra vår beste side - noe som gjør meg veldig stolt av å jobbe hos GK. Enkelt sagt, et prosjekt som gjennom handlinger matcher våre ambisjoner, sier Kim Andre Olaussen, systemingeniør i GK. 

Sikkerheten er viktig

Prosjektet vil innebære strenge sikkerhetskrav både innen testing av produkter og nært samarbeid med leverandører. Nærheten til leverandører gir muligheten til å velge og forhandle om teknologien, noe som vil effektivisere hele prosjektet samtidig som det gagner ansatte. En av prosjektingeniørene i GK, Espen Sandengen, forteller om hvordan det er å jobbe i selskapet. 

Se også:

Det nye regjeringskvartalet fra Akersgata. Foto: Statsbygg, Team Urbis. Nordic Office of Architecture.
GK har signert rekordkontrakt på regjeringskvartalet
Les mer

– Uavhengig av akademisk retning og bakgrunn vil det alltid være gode utviklingsmuligheter i GK. Som totalteknisk entreprenør med store service- og prosjektavdelinger, er det mange roller å fylle - og GK har stort fokus på profesjonell opplæring og utvikling, sier Sandengen. 

Nå søker vi flere nye kollegaer som vil bidra til dette unike byggeprosjektet. Alt fra dyktige systemingeniører som kan ta ansvar for testing, programmering, systemintegrering og design, til personer som synes idriftsettelse og programmering er gøy.

Se også:

Illustrasjonsbilde - nye regjeringskvartalet (Statsbygg)
Jobber med Norges viktigste byggeprosjekt
Les mer

Alle våre nyansatte tilbys gode opplæringsprogrammer, kurs og utdanningsmuligheter. Høres det spennende ut? Da er du kanskje en av de som deler vårt engasjement for å bygge nasjonens hjerte. Kunne du tenke deg å bli en del av Team GK? Da vil vi gjerne høre fra deg!

(Foto øverst: Prosjektingeniør i GK, Espen Sandengen)

Jobb i GK

Norges største fagmiljø innen byggautomasjon blir enda større

Vi trenger enda flere folk med byggautomasjonskompetanse som kan bidra til å møte en økende etterspørsel.

Les mer og søk her
Team GK EB