Bli bedre kjent med Margrete

Som nyutdannet prosjektingeniør har Margretes reise i GK akkurat begynt, noe som er gode nyheter for planeten vår. Med skarpe hjerner som hennes kaster vi oss over fremtidens utfordringer innen miljø og energi. La oss bli bedre kjent med Margrete.

Kollegaene er det beste med å jobbe her!

 

Hvordan havnet du her i GK?

Jeg kom først i kontakt med GK på OsloMet, og likte umiddelbart miljøprofilen deres. Det virket som et veldig attraktivt selskap for meg, så da jeg fikk sjansen til å bli prosjektingeniør, takket jeg selvfølgelig ja. Så langt har jeg fått et veldig godt inntrykk av arbeidsmiljøet i GK og ser frem til en bratt læringskurve!

Hvordan er utviklingsmulighetene i GK?

Jeg kom rett fra skolebenken og har allerede lært veldig mye. Arbeidsmiljøet legger også veldig til rette for å ta nye steg i rollen din. Gjennom utviklingssamtaler har jeg gode muligheter til å styre hvilken vei jeg ønsker å ta i bedriften. Et naturlig neste steg for meg er å bli prosjektleder, noe som føles veldig spennende!

Å fordype seg i hvordan GK kan kartlegge og redusere CO2 knyttet til VVS-komponenter er også noe jeg liker. Fremtiden vil vise hvordan det blir!

Du ser ut til å være interessert i bærekraft. Hva tenker du om GK i den sammenhengen?

Jeg liker veldig godt hvordan GK jobber for å være et miljøforbilde i bransjen. Det skal skinne gjennom i alt vi gjør. Internt investerer vi i ting som fossilfrie leveranser og elbiler. Eksternt anbefaler vi smarte løsninger til kundene våre, som ikke bare gir det beste inneklimaet, men som også er så energieffektive som mulig.

Er det typisk GK å ligge i forkant?

I prosjektet hvor jeg jobber nå kreves det en miljøvaredeklarasjon for flere VVS-installasjoner. Å kartlegge miljøavtrykket til VVS-komponenter i løpet av deres levetid er noe som ofte blir ekskludert i klimaregnskap, og er virkelig innovativt i vår bransje. Det er spennende at jeg i GK er med på slike prosjekter og jeg føler at vi tar et stort steg mot en grønnere fremtid.

Se også:

Et grønt og bærekraftig samfunn for oss alle
Byggenæringen er en del av løsningen
Les mer

Hvordan vil du beskrive arbeidsmiljøet i GK nå som du begynner å komme litt inn i det?

Jeg føler meg veldig godt ivaretatt og vil påstå at kollegaene er det beste med å jobbe her. De er herlige mennesker som det er lett å ha det gøy med også utenom jobben. På avdelingen min arrangeres det mange sosiale aktiviteter, noe som er veldig gøy.

Kan du fortelle oss mer om hva dere gjør når dere møtes utenom jobben?

Selv om jeg bare har jobbet her i et halvt år, har jeg allerede vært med på kick-off med middag på kvelden, tur i klatrepark med servering av treretters meny – og fredagsvafler hver uke. Vi holder også på å starte opp en liten klatregruppe som vi kaller "GK Bouldering". Det er mye gøy som skjer!

Se også:

Inkludering og mangfold
Les mer

Til slutt, hvordan vil du raskt selge inn GK til en fremtidig kollega?

Velkommen til en utrolig trivelig arbeidsplass hvor du blir godt ivaretatt og får ansvar tidlig. Hos oss har du alle muligheter til å påvirke din egen hverdag og utvikling!

Bli bedre kjent med Team GK

En arbeidsplass du kan være stolt av – i dag, i morgen og for neste generasjon. Handlinger som gjør en forskjell, det er vårt løfte og ikke minst vår hverdag. Uansett hvor vi jobber i selskapet, utgjør vi alle ett samlet GK. Team GK.

Les mer
EB_TeamGK-fra rørlige portretter