Bli bedre kjent med Tobias

Tobias Sølie Halvorsenforan det nye Tøyenbadet

I GK jobber det en kompetent miks av mennesker som er på ulike steder både i livet og i karriereløpet. Tobias er nyutdannet og jobber som prosjektingeniør i GK, og stortrives med sitt yrkesvalg. Bli bedre kjent med Tobias her!

Hvordan havnet du i GK?

Først og fremst valgte jeg å utdanne meg som elektriker fordi jeg alltid har vært interessert i elektro, elektronikk og tekniske «dingser». Deretter ønsket jeg å utvikle meg videre og bli ingeniør. Grunnen til at jeg havnet i GK, var at jeg hadde hørt mye positivt om selskapet fra folk rundt meg. Etter å ha vært på intervju, var jeg helt sikker på at det var en god arbeidsplass der jeg kunne utvikle meg innen mitt felt og samtidig trives veldig godt.

Hva liker du med selskapet nå som du har vært her en stund?

Jeg liker at alle kollegene stiller opp for å hjelpe så fort det er nødvendig. Samarbeidet for å få ting gjort er veldig bra. Ledelsen stiller rimelige krav og forventninger, så alt i alt gir det en følelse av at vi jobber sammen mot felles mål – som et team.

Kort sagt er vi en god blanding av mennesker med ulik bakgrunn og kunnskap, men med en felles interesse for å utføre best mulig arbeid.

Kan du fortelle noe om HMS, helse, miljø og sikkerhet. Hvordan inngår det i arbeidet ditt, og hvorfor er det viktig?

I min personlige yrkesrolle er helse og miljø mest fremtredende siden jeg hovedsakelig jobber på et kontor. Men i selskapet som helhet er det tydelig at det prioriteres at alle skal være fornøyde med å gå på jobb, ha et trivelig arbeidsmiljø og komme hjem trygt uten skader.

Hvordan jobber vi med HMS i GK? Se video!

I GK er vi bevisst på at vi jobber i en næring hvor det er større risiko for skader og ulykker enn på veldig mange andre arbeidsplasser. Én ulykke er én for mye, og vi har ingen å miste. HMS-sjef i GK Martine Drevvatne har besøkt ulike GKere for å se hvordan de jobber med HMS i sin arbeidshverdag.

Hvordan jobber vi med HMS i GK? Se video!

I GK er vi bevisst på at vi jobber i en næring hvor det er større risiko for skader og ulykker enn på veldig mange andre arbeidsplasser. Én ulykke er én for mye, og vi har ingen å miste. HMS-sjef i GK Martine Drevvatne har besøkt ulike GKere for å se hvordan de jobber med HMS i sin arbeidshverdag.

Hvordan jobber dere med bærekraft i GK?

Jeg opplever at GK er innovative i sitt arbeid ved kontinuerlig å utforske og implementere ny teknologi og bærekraftige løsninger for å optimalisere bygningers energieffektivitet. Vi prøver å være så bærekraftige som mulig hver dag, i alt fra valg av materialer til resirkulering. Bransjen som helhet har en vei å gå, men jeg opplever at GK er en pådriver som samarbeider med andre aktører i næringen om å ta mer bærekraftige valg.

Gjør dere noe sammen utenfor arbeidstiden i GK?

Vi jobber alle for et sunt og godt arbeidsmiljø med sosiale arrangementer. Vi gjør også mer dagligdagse samlinger som felles lunsjer, for eksempel. På prosjektet jeg jobber på nå spiser vi pølse sammen hver fredag! Lunsjen på fredager er derfor ekstra stas. Det er også ukentlige fotballtreninger som man kan delta på, eller diverse andre idretter du kan engasjere deg i via det som kalles GK Aktiv. Det arrangeres også ulike aktiviteter for yngre ansatte under en viss alder.

EB-BAS, montør, teknikker

Som medarbeider i GK vil du bidra til å gjøre en forskjell. Se jobbmulighetene hos oss.

Se ledige stillinger

Til slutt, hvordan vil du raskt selge inn GK til en fremtidig kollega?

Siden jeg startet som prosjektingeniør i GK har jeg fått muligheten til å utvikle meg innen prosjektledelse og ledelse, og jeg har fått delta på flere kurs. I tillegg har jeg fått kursing i kalkyleverktøy og norske standarder. Jeg opplever at det er gode muligheter for utvikling, særlig dersom du ønsker å spesialisere deg innenfor et område som interesserer deg.

Jobb i GK

Vil du bli en del av Team GK?

Hos oss får du jobbe med å få bygg til å leve og fungere. Vi jobber ikke alltid på samme oppgave, men vi er alltid ett lag.

Bli bedre kjent med oss og se våre ledige stillinger
EB_TeamGK-fra rørlige portretter