GK øker satsningen på sveising med ny sveisekoordinator

1. februar 2023
Alen Komazec er ansatt som ny sveisekoordinator i GK. Han vil få en viktig rolle for å styrke den faglige kompetansen innen sveising.

– Alen kan regnes som en ekspert innen sveisefaget. Han har 21-års arbeidsfaring og har jobbet på rekke prestisjeprosjekter. Han har flere sertifiseringer og kan utføre det meste av sveiseoppgaver. Vi er veldig fornøyde med å ha fått Alen med på laget, sier Avdelingsleder på rør i GK, Lars Johansen. 

Ifølge han vil Komazec bidra til å utvikle fagarbeidere på rør, og sørge for at flere får sertifiseringer innen sveising fremover. 

– Med Komazec vil vi kunne ta på oss flere typer oppdrag. Han vil også ha en mentorrolle for andre fagarbeidere, sier Johansen.

Godt inntrykk av GK

Komazec begynte i januar og er blant annet godt i gang med sveiseoppdrag på det nye regjeringskvartalet. 

– Jeg har de siste årene jobbet sammen med GK på flere prosjekter for Bulk og Ikea, og gjennom det fått et godt inntrykk av selskapet. Jeg opplever GK som faglig dyktige, i tillegg er det gode arbeidsmetoder her, sier Komazec. 

Komazec har tidligere jobbet i Rør System AS hvor han har vært ansatt som sveisekoordinator i seks og et halvt år. Før det jobbet han på EuroWeld AS, der han blant annet har jobbet med rørsystemene til nye Oslo lufthavn på Gardermoen. Han har også lang arbeidserfaring fra hjemlandet sitt, Serbia, samt fra Slovenia og Tyskland.

Se også:

Vi bygger bærekraftige samfunn for generasjoner
Rør
Les mer