Møt våre ansatte

GK har mange ulike arbeidoppgaver og stillinger. Her kan du høre fra flere som jobber i GK om deres stilling, hverdag og hva de liker best ved jobben sin.

Prosjektingeniør
Som prosjektingeniør jobber du tett med prosjektleder med blant annet kvalitetssikring, HMS, prosjektering og fremdrift. Hør om Helenes hverdag og hvordan hun jobber for et bedre miljø hver dag.

Lærling
Vi har lærlinger innen elektro, rør, ventilasjon, kulde, byggautomasjon og sikkerhet. Se hva Espen forteller om hvorfor han trives så godt som lærling i GK.

Sikkerhetstekniker
Hør om Cindys varierende hverdag som sikkerhetstekniker og hva hun synes er mest morsomt å jobbe med.

Prosjektleder GK Sikkerhet
Som prosjektleder jobber du med alt fra prosjektering, prosjektgjennomføring, kontrakter og å designe løsninger. Hør mer om Robins hverdag og hvorfor han synes det er så gøy å jobbe med sikkerhet.

Kundeansvarlig
I rollen som kundeansvarlig har du ansvar for din egen kundeportefølje og følger opp kundene dine i både store og mindre prosjekter. Hør mer om hva Johanne og Andre forteller om sin hverdag som kundeansvarlige.

Servicetekniker
Som servicetekniker jobber du ute på våre anlegg og gjennomfører serviceoppdrag for GKs kunder. Se videoen og hør hva Hamad og Flemming forteller om sin hverdag som serviceteknikere.

Prosjektleder
I jobben som prosjektleder har du ansvar for gjennomføringen av prosjekter fra a til å. I videoen forteller Hieu og Petter om sin hverdag som prosjektledere.

Avdelingsleder
Som avdelingsleder har du ansvaret for å lede en avdeling i henhold til strategier, handlingsplaner og verdier, og sørge for økonomisk lønnsomhet. Hør mer om hva Sverre forteller om sin hverdag som avdelingsleder.

GK Rør
I GK Rør jobber vi med alt fra små serviceoppdrag i privatmarkedet til store næringsbygg. Hør mer om hva hverdagsheltene Monika, Tom Andre og Geir forteller om hverdagen i GK Rør og jobb med røroppdrag på service og i bygg.

GK Elektro
I GK Elektro jobber vi med alt fra stikkontakter i private hjem til store komplekse sykehus. Hør med om hva Farhan, Matthias og Even forteller om hverdagen i GK Elektro og jobb med elektrooppdrag på service og i bygg.

                    

Custom sub menus