Karriere

Lyst til å jobbe med energieffektivisering i dagens og fremtidens bygg?

Bli med på laget - for et bedre miljø!

Jobbe i GK?

Hos oss får du jobbe med bransjens beste fagmiljø innen energieffektivisering i bygg og lage løsninger som virkelig gjør en forskjell! Vil du jobbe hos Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner? Bli med å prege fremtidens bygg! Vi trenger din kunnskap til å hjelpe oss å finne enda bedre tekniske løsninger for optimal energiutnyttelse!

Energi og miljø

Vår misjon ‘For et bedre miljø’ har dobbel betydning. Våre medarbeidere jobber for bedre helse, trivsel og arbeidsforhold i bygninger. Samtidig jobbes det for å finne løsninger som reduserer energibruket og begrenser byggets påvirkning på det ytre miljø. Målet er bygninger med optimalt inneklima, lavest mulig energibehov, samt minimale driftskostnader og redusert energiregning for kundene.

Læring i et tverrfaglig miljø

Arbeid med tekniske løsninger og energi i bygg krever tverrfaglig kunnskap innen fagene ventilasjon, byggautomasjon, kulde, energi, elektro, sikkerhet, rør og vannbårne energissystemer/VVS. Våre ingeniører samhandler med alt fra arkitekter, statikere, installatører, materialleverandører og interiørarkitekter. Samarbeid i tverrfaglig team gir en variert hverdag, faglig utvikling og personlige utfordringer.

Godt arbeidsmiljø

Samarbeid og faglige utfordringer skaper gode betingelser for fellesskap. Det gode arbeidsmiljøet blir gjerne fremhevet som en viktig årsak til at mange trives godt og blir værende i GK Gruppen i lang tid.

GK er en bedrift i rivende utvikling. Vi er alltid på utkikk etter dyktige og engasjerte medarbeidere som kan bringe oss enda et steg videre! Vi ønsker oss kollegaer som tar ansvar og initiativ, og som vil dele sin kompetanse med andre.

Kanskje du er vår nye kollega?

 

                           

GK Skolen_logo_farger_300_print_medium.png

Det er en viktig del av GKs personalpolitikk å gi våre medarbeidere muligheter til faglig og personlig utvikling. GK er opptatt av å fremme kunnskapsdeling i konsernet og skape en møteplass for egne ansatte og våre kunder.

Veien mot videreutvikling går gjennom evnen til økt kompetanse og evnen til å fornye oss selv. Våre medarbeidere skal ha et aktivt forhold til utviklingen av egenkompetanse. Denne kompetansen skal så deles med andre. Vi skal spille hverandre gode - i prosjekt, med kunder og samarbeidspartnere, på kurs og seminarer.

Hva er GK-Skolen?
GK har trolig bransjens mest faglig engasjerte medarbeidere. Vi er derfor opptatt av at GK skal tilby våre ansatte utviklingsmuligheter for at de skal trives hos oss. GK-Skolen er vårt kompetanseprogram som ut ifra definerte kompetansebehov tilbyr kurs, seminarer og samlinger - for egne ansatte så vel som for våre kunder og samarbeidspartnere.                             

Custom sub menus