Ladeanlegg til borettslag, sameier og næringsbygg

Vi hjelper deg med montering og service av ladeanlegg for elbiler og elsykler i borettslag, sameie og næringsbygg. Vi bistår også med installasjon av ladeanlegg for tyngre kjøretøy som busser, lastebiler, anleggsmaskiner og båter.

Antall elbiler har vokst enormt i Norge de siste årene, og i 2022 var fire av fem nye biler elbiler, ifølge SSB. Samtidig øker også nå antall elektriske varebiler, ambulanse, busser og lastebiler.

Med en slik kraftig økning, øker også behovet for ladeanlegg. Om du bor i et borettslag, sameie, driver næringsbygg eller offentlig virksomhet, kan du legge til rette for elektrifisert transport ved å velge smarte løsninger som håndterer strømforbruket fra en voksende elbilpark.  

I GK har vi over ti års erfaring med å bistå kunder med montering og service på ladeanlegg i alle størrelser og til alle typer kjøretøy. Våre team bestående av ingeniører, fagarbeidere og teknikere, har satt opp noen de største anleggene for elektriske kjøretøy i Norge, og har erfaring med alt fra elbilladere i store borettslag, til ladeanlegg for busser, gravemaskiner og båter. Vi leverer kun anerkjente ladere fra solide leverandører som er godt testet og av god kvalitet.

Se også:

Erik Tobias Lundberg jobber som elektriker i GK Norge
Elektro
Les mer

Dette kan vi levere:

Befaring

Vi avdekker tilgjengelig energi og oppbygging av infrastruktur der du vil ha ditt ladeanlegg. Samtidig som vi vurderer risiko.

Rådgivning

Våre fageksperter presenterer løsningsforslag, og sammen kommer vi frem til de best egnede ladeløsningene tilpasset ditt behov.

Prosjektering

Vi beregner hva leveransen vil omfatte av produkter, utsyr og arbeidstid, og estimerer hva anlegget vil koste. Vi utarbeider og overleverer all nødvendig dokumentasjon, instruksjoner og underlag.

Montering og installering av ladere

Vi leverer og installerer ladere til de fleste typer kjøretøy innenfor privat og offentlig næring.

Service og vedlikehold

Vi kan alltid levere service- og vedlikeholdsavtaler til ditt ladeanlegg. Det er et krav om at ladepunkter som er allment tilgjengelig skal sjekkes visuelt hver uke og kontrolleres av fagperson årlig. GK kan gjennomføre årlig kontroll av ditt ladeanlegg og sørge for at du får nødvendig dokumentasjon av dette.

Se også:

Hårreisende laderutiner for elbil: – Jeg har sett folk plugge bilen til brunsvidde kontakter
Les mer