Bli bedre kjent med Silje

En variert arbeidshverdag? Det stemmer, forteller servicerørlegger i GK, Silje. For en selvstendig person som Silje, er nye utfordringer og spennende oppgaver blant det som gjør at hun gleder seg til å dra på jobb hver dag. GK viste seg å være det perfekte miljøet for den tidligere helsearbeideren som søkte nye utfordringer.

Hvordan havnet du i GK?

Pappa var rørlegger, så det lå litt i kortene, selv om jeg først prøvde meg innen pedagogikk og jobb på et eldreomsorgssenter. Jeg så tidlig at jeg ønsket meg en mer fleksibel arbeidsdag. Som person er jeg selvgående, og kan jeg kombinere arbeidet mitt med fysisk arbeid, passer det meg bra. I GK får jeg både fleksibilitet og muligheten til å utøve et håndverk!

Silje Katrine Høva Johansen
Silje Katrine Høva Johansen er servicerørlegger i GK.

Hva liker du med selskapet?

Teamet mitt føles som familie! Det sosiale er veldig viktig for meg, og jeg merker at vi jobber bedre sammen når det sosiale blir tilrettelagt og prioritert i selskapet. Det er gøy å gå på jobb hver dag, og det er på grunn av de gode kollegaene jeg møter hver dag og som jeg drar ut på oppdrag med.

Følg Silje en dag på jobben

Silje er blant de som bidrar til å vise frem hvordan det er å være en del av #TeamGK på Instagram. Følg Silje gjennom en arbeidshverdag i GK, og se spørsmål og svar på smått og stort!

Følg Silje en dag på jobben

Silje er blant de som bidrar til å vise frem hvordan det er å være en del av #TeamGK på Instagram. Følg Silje gjennom en arbeidshverdag i GK, og se spørsmål og svar på smått og stort!

Hvordan opplever du at dere jobber med verdier i GK?

GK sine verdier er INA og står for inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig. Jeg vil spesielt fremheve én verdi som er ekstra viktig for meg, "inkluderende". Man legger merke til at det er noe GK aktivt jobber med. Jeg føler meg inkludert, og det bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Jeg merker også at når én tar ansvar, smitter det over til andre på arbeidsplassen, som igjen fører til at flere tar det ansvaret. Det samme gjelder HMS. Vi går foran og er gode forbilde for hverandre når vi ivaretar sikkerhet på feltet.

Hvordan vil du beskrive utviklingsmulighetene i GK?

Jeg har lært utrolig mye i løpet av de åtte årene jeg har vært her. Jeg har bygget opp en portefølje som har gjort at jeg håndterer arbeidsoppgaver og har blitt mer selvstendig over tid. Jeg har for eksempel hatt muligheten til å ta et femdagers kurs innen sprinkleranlegg og kurs i medisinsk gass. I tillegg er det mulig å ta fagskole på deltid ved siden av, om du ønsker det.

EB-BAS, montør, teknikker

Som medarbeider i GK vil du bidra til å gjøre en forskjell. Se jobbmulighetene hos oss.

Se ledige stillinger

Hvordan vil du si at GK er med hensyn til bærekraft?

Vi bygger og installerer med en tanke om at alt i fremtiden skal være energieffektivt og energioptimalt. Flere av våre oppdrag går ut på å renovere gamle bygninger med dette for øye. Jeg vil også si at vi generelt er flinke til å resirkulere og søke løsninger som er bærekraftige.

Har dere tid til noe annet enn jobb?

Ja, absolutt. En tradisjon vi har her på mitt kontorsted er "fredagsburger". Det er er sosialt og morsomt. Vi har også spilt curling og bowling, noe som virkelig har fått frem konkurranseinstinktet blant kollegene!

Til slutt, hvordan ville du raskt ha solgt inn GK til en interessert jobbsøker?

Vil du ha en fleksibel jobb med et unikt samhold? Da er GK noe for deg! Jeg har vært her i åtte aktive år og får fortsatt muligheten til å utvikle meg. Samtidig ser jeg frem til hver ny arbeidsdag, og det tror jeg sier mye. Velkommen inn i varmen!

Jobb i GK

Vil du bli en del av Team GK?

Hos oss får du jobbe med å få bygg til å leve og fungere. Vi jobber ikke alltid på samme oppgave, men vi er alltid ett lag.

Bli bedre kjent med oss og se våre ledige stillinger
EB_TeamGK-fra rørlige portretter