Artikler

Siste nytt fra våre kontorer

4. oktober, 2023

Manglende kunnskap om elbillading utgjør en stor brannrisiko.

...Les mer

Den typiske indikasjonen på frosne vannrør er veldig enkel: det kommer ingenting ut av kranen. Den typiske reaksjonen er å forsøke å tine opp rørene, men det medfører stor risiko.

...Les mer

Savner du utekran på boligen din, er kranen feilplassert, eller har frosten ødelagt den? Dette bør du tenke på når du skal få montert utekran.

...Les mer

Vannskader er et stort og kostbart samfunnsproblem. Før 2010 var det ikke krav om lekkasjestopper, og mange eldre hus og hytter mangler dette. Visste du at forsikringsselskap gir rabatter til bolig- og hytteeiere som installerer lekkasjestopper?

...Les mer

Omtrent halvparten av boligbranner skyldes feil i det elektriske anlegget. Den andre halvdelen skyldes feil bruk av elektriske apparater. Med enkle grep gjør du din bolig mer el-sikker.

...Les mer

Når kuldegradene kommer, er det lurt å sikre utekranen, hageslangen og høytrykkspyleren mot frostsprengning. Her er tipsene til hvordan du forbereder deg på kuldeperioden.

...Les mer

For mange er hytta deres andre hjem. Bruker du en dyktig elektriker til å designe, montere og sette i drift et moderne elektrisk anlegg på hytta, kan du både sikre verdier, spare strøm og øke komforten.

...Les mer

Elsikkerheten i mange norske boliger er for lav og mange av brannene som er knyttet til elektriske anlegg kunne vært unngått med større fokus på el-sikkerhet.

...Les mer

Berøringsfri vannkran er ikke bare smart når det gjelder hygiene og smittevern. Det reduserer også vannforbruket og er enklere å holde rent.

...Les mer

Oppvarming av varmtvann utgjør ca. 20 prosent av strømregningen i en vanlig husholdning. Bytt ut den gamle varmtvannsberederen til en nyere og spar strøm.

...Les mer

Å vente på at vannet fra springen skal bli passe kaldt er irriterende. Med kjølesystem for vann på kjøkkenet får du rent, kaldt vann, med eller uten kullsyre, rett fra tappekranen.

...Les mer