Å vente på at vannet fra springen skal bli passe kaldt er irriterende. Med kjølesystem for vann på kjøkkenet får du rent, kaldt vann, med eller uten kullsyre, rett fra tappekranen.

Særlig i store hus eller i boligblokker og borettslag med lange rørføringer er dette et irritasjonsmoment: Vi må la vannet renne lenge fra springen før det blir kaldt nok til å drikkes.

Vannet som kommer inn i boligene er i utgangspunktet kaldt og godt, men så havner det på «venterommet»: det blir stående i lange rørføringer, inne i vegger og gulv. Dermed er vannet lunkent når det kommer ut av springen.

For å få kaldt vann i glasset må vi altså la kranen stå åpen slik at vi tømmer rørene først. Det kan ta sin tid.

Kaldt vann, med eller uten kullsyre

Heldigvis finnes det en smartere løsning. Du kan få montert et vannsystem på kjøkkenet som gir naturlig, rent og kaldt vann ut av springen med en gang. Og ikke bare det: Du kan velge om du ønsker å tilsette kullsyre i tillegg.

Vannet føres inn i en vannkjøler som plasseres under kjøkkenbenken hvor det går igjennom en firetrinns filtreringsprosess. Deretter kan du velge: Vil du ha naturlig, kaldt vann? Eller kaldt vann med litt eller mye kullsyre? Dette justerer du selv ved å vri på et håndtak på siden av kranen.

Se også:

Barn som planter i jord
Gjør huset klart for sommer og uteliv
Les mer

Har du et slikt vannsystem installert, er det slutt på å slepe med seg tunge vannflasker hjem fra butikken. Du får drikkevannet akkurat slik som du vil ha det, uten irriterende venting.

Ta kontakt!

Trenger du hjelp eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Erik Tobias Lundberg_NO