Vi får energi av energi

Lise Renate Røtting borrer i veggen. Foto: GK Gruppen

Det vi gjør synes kanskje ikke, men vi skaper en bedre verden inne. Vi former en fremtid for neste generasjon. GK preges av et godt arbeidsmiljø med engasjerte medarbeidere hver dag, på hver oppgave.

– Det er gode utviklingsmuligheter i GK, jeg har selv gått fra å være servicetekniker til anleggsleder, og i dag jobber jeg som prosjektleder. Vi har mange interne kurs og muligheter for personlig utvikling, sier Magnus Røkke Lund prosjektleder i GK.

Energi, engasjement og framtidstro

Som Skandinavias ledende leverandør av totaltekniske løsninger er våre medarbeidere en del av kontinuerlig positiv utvikling, høye ambisjoner og en utmerket lagfølelse. Som du kan se, er arbeidskultur viktig for oss. Vi streber etter å oppnå nøkkelfaktorer som trygghet, fellesskap og glede i alt vi gjør, i hver arbeidsøkt. Faktorer vi tror har spilt en sentral rolle i hvorfor vi kan kalle oss ledende innen vår bransje, og dermed er en stor grunn til at våre medarbeidere trives på jobben. Én av våre elektrikere, Lise Renate Røtting, forteller om sin reise i GK.

Lise Renate Røtting med element.png
Lise Renate Røtting jobber som elektriker i GK.


– Jeg har jobbet innen mange forskjellige bransjer i 20 år, men følte til slutt at jeg ville fullføre elektronikkutdannelsen min som jeg først startet på. Da havnet jeg i GK, noe jeg aldri har angret på! Jeg har verdens beste sjef, hjelpsomme kolleger og stabilitet i jobben min, sier Lise.

GK leverer smarte elektroinstallasjoner over hele landet, med en kontinuerlig innsats for å være i forkant når det gjelder energisparing og miljøbevissthet. Vi er klar over at byggebransjen globalt sett står for en stor del av energiforbruket og klimagassutslippene, men vi ser også at vi kan være en del av løsningen. Vi vil gjøre en forskjell på ekte. I GK sier vi derfor at det er våre handlinger som teller.

Ingen er viktigere enn noen andre. Derfor er vi inkluderende og verdsetter mangfold for et godt arbeidsmiljø.

Arben Bajramaj_elektro_NO

Elektrisitet er vår viktigste energikilde og energibehovet er sterkt økende i en stadig mer digitalisert verden.

Les mer om elektro

Stolte av å forme en bærekraftig fremtid

Med ny teknologi, fornybar energi og tydelige bærekraftsmål, søker vi etter å skape en bedre verden for oss og kommende generasjoner. Sammen skaper vi levende og velfungerende bygg. Men vi bygger ikke bare i høyden, vi bygger også med hjertet. Magnus Røkke Lund forteller om våre ledende prinsipper som legger grunnlaget for hvem vi er.

Magnus Røkke Lund 1.png
Magnus Røkke Lund er prosjektleder i GK.


– Ingen er viktigere enn noen andre. Derfor er vi inkluderende og verdsetter mangfold for et godt arbeidsmiljø. For å være en del av den raske utviklingen og kunne påvirke, er det viktig at vi holder oss nysgjerrige og innovative. Til slutt må vi ta ansvar for det vi gjør – være pålitelige og gi en merverdi for både kunder, samfunn og ansatte, sier Magnus.

I GK blir du en del av et fellesskap som tar ansvar, baner vei for en bærekraftig fremtid og er et klimaforbilde i dag, i morgen og for neste generasjon. Vi lyser opp verden sammen. Sammen, for en bærekraftig fremtid.

Jobb i GK

Vil du bli en del av Team GK?

Hos oss får du jobbe med å få bygg til å leve og fungere. Vi jobber ikke alltid på samme oppgave, men vi er alltid ett lag. Her kan du bli bedre kjent med oss og se våre ledige stillinger.

Bli bedre kjent med oss og se våre ledige stillinger
EB_TeamGK-fra rørlige portretter
Arben Bajramaj jobber som elektriker i GK

Vi leverer alt av elektroinstallasjoner i alle deler av landet.