Elbillader hjemme og på hytta

Vi hjelper deg med montering av elbillader der du bor eller på hytta. Vi kan også bistå med service og vedlikehold av ditt ladeanlegg.

Å ha egen lader til elbilen der du bor eller når du skal på hytta, gir mer fleksibilitet i hverdagen. En egen lader hjemme sikrer god tilgang til lading og er i tillegg billigere enn å lade på hurtigladestasjoner. Med strømstøtte er det selv med høye strømpriser mye billigere å lade elbilen hjemme enn å fylle diesel- eller bensinbilen (NAF).

Ved å bruke en lader som er riktig dimensjonert for elbilen din, sikrer du trygg lading. Mange bruker i dag brannfarlige løsninger for lading av elbil. En gjenganger er lading gjennom ordinære strømuttak (Schukokontakt). Ikke bare tar det langt lengre tid, men er det er også brannfarlig. Det eksisterende strømanlegget er ofte ikke dimensjonert til å tåle denne belastningen, men vi kan enten oppgradere anlegget eller vi kan levere last-styring som gjør at du kan utnytte den eksisterende kapasiteten i anlegget. En tilpasset elbillader og ladeløsning reduser risikoen for overbelastning, strømgjennomgang og brann.

GK hjelper deg med montering og installering av elbillader der du bor. Våre fagfolk har lang erfaring med å montere elbilladere både for privatkunder, borettslag, sameier og næringsbygg.

Vi leverer kun anerkjente ladere fra solide leverandører som er godt testet og av god kvalitet.

Se også:

Fire ansatte i GK med arbeidsklær i teksnik rom
Elektrikertjenester
Les mer

Dette kan vi hjelpe deg med:

Rådgivning

Våre fagfolk hjelper deg med å finne den ladeløsningen som passer ditt behov best. Vi avdekker tilgjengelig energi og oppbygging av infrastruktur der du vil ha din elbillader, og estimerer pris.

Montering og installering av elbillader

Vi leverer og installerer lader til din elbil, og utarbeider og overleverer nødvendig dokumentasjon, instruksjoner og underlag.

Service og vedlikehold

Vi kan bistå med service- og vedlikehold av ditt ladeanlegg.

Se også:

Hårreisende laderutiner for elbil: – Jeg har sett folk plugge bilen til brunsvidde kontakter
Les mer