Rørleggertjenester

Allsidig, tilgjengelig og best på service!

Vi har dyktige rørleggere over hele landet som alle brenner for rørleggerfaget og som hjelper deg med alt fra små serviceoppdrag til større ombygginger og renoveringer. Vi tilbyr alle typer tekniske løsninger innen sanitær- og varmeanlegg, varmepumper, kjøleanlegg og sprinkleranlegg.

Hos oss får du profesjonell oppfølging enten du skal pusse opp bad eller kjøkken, oppgradere varmtvannstanken, installere eller bytte varmepumpe, rense avløp eller har andre tradisjonelle rørleggeroppdrag. Ingen jobb er for stor og ingen for liten.

Vårt fokus er gode, energibesparende løsninger med høy kvalitet som vi kan være stolte av og som våre kunder kan glede seg over i mange år.

Vi er faglig oppdaterte og har bred kompetanse og lang erfaring. Vi jobber grundig, raskt og godt - alltid i henhold til gjeldende standarder og lovkrav, og til konkurransedyktige priser. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du ønsker gratis befaring eller gode råd om rørfag.

Ta kontakt!

Trenger du hjelp eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Nærbilde av GK-ansatt med arbeidsklær

Proffmarkedet: Prosjektering og serviceavtaler

GK har lang erfaring med prosjektering av nybygg og rehabilitering av eksisterende bygningsmasse. Vi tar oppgaven som totalteknisk rørentreprenør og sikrer riktig koordinering og ansvarlig prosjektering.

Vi utfører også alt av vedlikehold og kontroll av sanitær- og varmeanlegg i næringsbygg for å sikre funksjonalitet og driftssikkerhet. Vi tilpasser serviceavtaler etter bygningens behov og størrelse med rask og prioritert oppfølging, fast kontaktperson og tilgang til ekspertise innen fagområdene ventilasjon, byggautomasjon, kulde, rør, vannbårne energisystemer og energi.

Les mer om våre rørtjenester til proffmarkedet.