Solcelleanlegg til hus- og hyttetak

Ved å produsere egen energi med solceller kan du spare penger og bidra til grønn omstilling. Vi hjelper deg med alt fra rådgivning til montering og service på solcelleanlegg.

Det er mye å hente på å installere solceller på hus- og hyttetak. Nedbetalingstiden på solcelleanlegg avhenger av solforhold, antall solcellepaneler, hvor mye energi anlegget ditt produserer og strømprisen i årene fremover. Ut fra en forventning om høye strømpriser fremover er nedbetalingstiden for et gjennomsnittsanlegg cirka 10 år, mens levetiden til et solcelleanlegg er rundt 30 til 40 år. Det betyr at du etter rundt 10 til 15 år kan produsere gratis strøm i ytterligere 25 til 30 år. Hvis du flytter før solceller blir lønnsomt, så vil boliger med gratis strøm fra taket neppe være vanskelig å selge videre.

Vi hjelper deg med hele jobben og sørger for at paneler på tak kobles opp mot sikringsskap, og at nødvendig informasjon sendes til riktig myndighet. Om du har en hytte som ikke er tilkoblet strømnettet, vil solceller bidra til en betydelig oppgradering av komfort. På hytter og feriehus vil vi også kunne hjelpe deg å installere en kombinasjon av solceller og batterianlegg.

Fire ansatte i GK med arbeidsklær i teksnik rom

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Kontakt oss

GKs leveranser:

  • Befaring 
  • Rådgivning 
  • Prosjektering 
  • Montering av solcelleanlegg for boliger, hytter og feriehus 
  • Service og vedlikehold på solcelleanlegg 

Solenergi er fremtiden 

Et mer uforutsigbart kraftmarked og høyere strømpriser har ført til rekordhøy etterspørsel etter solcelleanlegg fra hus- og hytteeiere de siste årene. Selv om vi i Norge ikke har like mye sol som i mange andre land, gir solen i Norge så mye som 1500 ganger mer energi enn det vi bruker, og anses som fremtidens viktigste energikilde på verdensbasis. 

Enova-støtte

Du kan få inntil 47 500 kroner i støtte fra Enova når du installerer solceller på din bolig eller fritidsbolig.