Elektrikertjenester

Vi hjelper deg med smartere strøm.

Med sterk lokal forankring, de beste og mest dedikerte elektrikerne og prosjektlederne, samt et stort distribusjonsnettverk, leverer GK alt av elektroinstallasjoner i alle deler av landet.

Våre elektrikere utfører arbeid på alle typer elektriske lavspenningsanlegg, elektrisk utstyr og elektriske installasjoner. Vi utfører både montasje av nye elektriske systemer og reparasjoner, og service på eksisterende systemer i både boliger, hytter og alle andre bygningsinstallasjoner, samt i industri og landbruk. Feilsøking og retting av feil med avanserte måleapparater er en del av vår hverdag.

Vi har også elektrikere som er spesialister på alarm- og sikkerhetsanlegg, samt avanserte styringssystemer.

Vårt fokus er gode, energibesparende løsninger med høy kvalitet som vi kan være stolte av og som våre kunder kan glede seg over i mange år.

Alle våre elektrikere tilfredsstiller nødvendige faglige og formelle kvalifikasjoner som trengs for å arbeide med elektriske lavspenningsanlegg, elektrisk utstyr og elektriske installasjoner. Vi er faglig oppdaterte og har bred kompetanse og lang erfaring.

Vi jobber grundig, raskt og godt – alltid i henhold til gjeldende standarder og lovkrav, og til konkurransedyktige priser. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du ønsker gratis befaring eller gode råd om elektrisitet og strøm.

Proffmarkedet: Prosjektering og serviceavtaler

GK har lang erfaring med prosjektering av nybygg og rehabilitering av eksisterende bygningsmasse. Som en av landets ledende elektroentreprenører hjelper vi våre kunder med strømsmarte og energieffektive løsninger, enten som enkeltstående oppdrag, større elektroentrepriser eller som en del av totaltekniske entrepriser.

Vi leverer komplette elektrotekniske løsninger til nye og eksisterende borettslag, skoler, sykehus og andre offentlige institusjoner, samt industri, datasenter og alle typer næringsbygg.

Les mer om våre elektrotjenester til proffmarkedet.

Vi hjelper deg med smart strøm

Trenger du hjelp eller ønsker du en gratis befaring?

Elektriker i arbeid foran grønn vegg