GK Elektro Tromsø

 

Trenger du elektriker?

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt!
 

GK Elektro Tromsø, tidligere Installatøren AS, er en del av GK Elektro AS og leverer alt innen elektrotekniske løsninger til boliger, borettslag, skoler, offentlige institusjoner, industri og næringsbygg, og dekker Tromsø og omegn.

Borettslag/sameier
Vi leverer alt av elektrikerarbeider til borettslag, sameier etc både til nye og eksisterende bygg, herunder varme, rehabilitering, sikringsskap, innen- og utendørsbelysing, varmepumper, solcelleanlegg, elbil lader, el-kontroll, el-sjekk, brann- og innbruddsalarm. Send inn din forespørsel i dag.

Bedrift/næring/proff
Vi leverer alt av elektrikerarbeider til skoler, offentlige institusjoner, industri, datahaller og næringsbygg herunder tavler, innen- og utendørsbelysing, nødlys, brannalarm, sikkerhet, innbruddsalarm, adgangskontroll, porttelefon, tele/data, veilys, internkontroll og serviceavtaler. Send inn din forespørsel i dag.

Energibesparende tiltak
Vi har bred kompetanse og erfaring innen energibesparende tiltak og leverer (med og uten finansiering) for eksempel solcelleanlegg, energibesparende styring av lys og bytte til energibesparende belysning. Sammen med de andre fagene i GK kan vi skreddersy totaltekniske løsninger for energibesparing for dine bygg. Ta kontakt i dag for en uforpliktende vurdering av ditt anlegg.  

GK Elektro AS - Tromsø

Strandvegen 144C
9006 Tromsø

Tlf: 77 66 70 10
E-post:
 

Tor-Kristian Steffenakk
Avdelingsleder
Tlf. 90 03 50 49
E-post:

Atle Karlsen
Prosjektleder - Ansvarlig maritim
Tlf. 45006074
E-post:

May Berith Karlsen
Administrativ saksbehandler
Tlf. 97762622
E-post:

 

 

 

Hva vi kan gjøre for deg innen:

Maritim skipselektronikk

Maritim installasjon

Custom sub menus