Bli bedre kjent med Thomas

Det er på tide å presentere Thomas Lavold, avdelingssjef i GKs enterpriseavdeling i Troms og Finnmark. Thomas jobber for å oppnå resultater innenfor sitt forretningsområde og håndterer alt fra overordnede prosjekter til å sørge for trivsel blant medarbeiderne.

Hvordan havnet du i GK?

Jeg startet som prosjektingeniør i 2016. Etter noen år åpnet muligheten seg for meg til å bli avdelingsleder, en ærefull tittel som jeg ikke følte meg klar til å påta meg umiddelbart. Da jeg til slutt følte meg klar til å ta det ansvaret stillingen innebar, takket jeg ja – og med resten av teamet i ryggen følte jeg meg trygg i beslutningen. Slik ble det.

Hva liker du best med jobben din?

Det er et veldig åpent miljø, der det ikke spiller noen rolle hvem du ringer for råd innenfor konsernet. Alle svarer og gjør sitt beste for å hjelpe. Så lenge du leverer, er det mye rom for frihet under ansvar. GK kan oppsummeres som følger: korte beslutningsprosesser, motiverte kolleger og en veldig hyggelig atmosfære!

EB-BAS, montør, teknikker

Som medarbeider i GK vil du bidra til å gjøre en forskjell. Se jobbmulighetene hos oss.

Se ledige stillinger

Hvordan jobber dere med selskapets verdier?

Jeg har dem faktisk hengt opp her på kontoret mitt for å påminne meg selv hver dag; inkluderende, ansvarlig og nysgjerrig. I GK forkorter vi med «INA».

For det første er ansvarlig integrert i vår måte å være på. Vi praktiserer alltid direkte og tydelig kommunikasjon. Så fort det er noe som ikke stemmer, formidler vi det til kunden og sørger for at det blir rettet opp og gjort riktig.

Å være inkluderende er en annen av våre grunnleggende verdier som gjenspeiles i vår likestilte arbeidskultur. Vi ønsker alle velkommen og støtter hverandre uavhengig av bakgrunn, erfaring, alder eller etnisitet.

Nysgjerrigheten i GK merkes i at folka her har en genuin interesse for det de gjør, og innenfor sitt felt og også overfor hva andre deler av selskapet driver med. Resultatet av dette er et godt samhold.

Hvordan ser utviklingsmulighetene ut i GK?

Jeg opplever stor frihet og gode utviklingsmuligheter i GK. Siden jeg begynte som prosjektingeniør i GK i 2016, har jeg vært involvert i mange prosjekter og jeg opplever at så lenge du leverer, har du stor frihet i rollen din.

En av mine kolleger har jobbet i bransjen lenge, og deltok i fjor på GKs senior prosjektlederprogram, som har som mål å gjøre våre prosjektledere enda bedre. Han var allerede en dyktig prosjektleder, men fikk muligheten til å utvikle seg enda mer og håndtere større prosjekter. Du trenger nødvendigvis ikke å innta en ny rolle, men i GK finnes det muligheter for de som vil det, og du har gode muligheter til å fylle på verktøykassen din.

Får dere tid til noe annet enn jobb?

Ja, absolutt! Å engasjere seg i fysisk aktivitet er noe vi stadig oppmuntrer til. Her hos oss har vi regelmessige arrangementer som sommerfester og julebord. En morsom ting vi gjorde i sommer var Midnight Run, hvor vi løp én mil i midnattssol. Det var et fantastisk løp!

Til slutt, hvordan ville du raskt ha solgt inn GK til en interessert jobbsøker?

Du kan engasjere deg så mye du vil. Det er ditt eget driv som styrer hvor langt du kommer i selskapet. Her får du stor frihet og gode muligheter til å utvikle deg. I tillegg blir du en del av en virkelig god bedriftskultur som du garantert vil trives i.

Jobb i GK

Vil du bli en del av Team GK?

Hos oss får du jobbe med å få bygg til å leve og fungere. Vi jobber ikke alltid på samme oppgave, men vi er alltid ett lag.

Bli bedre kjent med oss og se våre ledige stillinger
EB_TeamGK-fra rørlige portretter