GK Elektro Oslo

 

Trenger du elektriker?

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt!
 

GK Elektro Oslo er en del av GK Elektro AS og leverer alt innen elektrotekniske løsninger til privatboliger, borettslag, skoler, offentlige institusjoner, industri og næringsbygg, og dekker Oslo og omegn.

Privat/borettslag/sameier
Vi leverer alt av elektrikerarbeider til bolig, borettslag, sameier etc både til nye og eksisterende bygg, herunder boliginstallasjon, varme, rehabilitering, sikringsskap, innen- og utendørsbelysing, varmepumper, solcelleanlegg, elbil lader, el-kontroll, el-sjekk, brann- og innbruddsalarm. Send inn din forespørsel i dag.

Bedrift/næring/proff
Vi leverer alt av elektrikerarbeider til skoler, offentlige institusjoner, industri, datahaller og næringsbygg herunder tavler, innen- og utendørsbelysing, nødlys, brannalarm, sikkerhet, innbruddsalarm, adgangskontroll, porttelefon, tele/data, veilys, internkontroll og serviceavtaler. Send inn din forespørsel i dag.

Energibesparende tiltak
Vi har bred kompetanse og erfaring innen energibesparende tiltak og leverer (med og uten finansiering) for eksempel solcelleanlegg, energibesparende styring av lys og bytte til energibesparende belysning. Sammen med de andre fagene i GK kan vi skreddersy totaltekniske løsninger for energibesparing for dine bygg. Ta kontakt i dag for en uforpliktende vurdering av ditt anlegg.  

GK Elektro AS – Oslo

Besøksadr: Ryenstubben 12, 0679 Oslo
Postadr: Postboks 70 Bryn, 0611 Oslo
Tlf. 22 64 20 00 (Døgnåpen vakttelefon)

Espen Thorgersen, Regionsdirektør Stor-Oslo
Tlf 907 48 183
E-post:

Kjetil Kristiansen, Avdelingsleder Service
Tlf 413 98 754
E-post:
 
Lars Berger, Avdelingsleder Entreprise
Tlf 901 84 198
E-post: 

Tor-Kenneth Skjønneborg, Avdelingsleder Prosjektering
Tlf 400 38 194
E-post:

 

 

 

Custom sub menus