GK Elektro Bergen

 

Trenger du elektriker?

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt!
 

GK Elektro Bergen er en del av GK Elektro AS og består blant annet av tidligere Ing. Hans Pedersen AS som ble innfusjonert 1.november 2015. GK Elektro Bergen leverer alt innen elektrotekniske løsninger til privatboliger, borettslag, skoler, offentlige institusjoner, industri og næringsbygg, og dekker Bergen og omegn.

Privat/borettslag/sameier
Vi leverer alt av elektrikerarbeider til bolig, borettslag, sameier etc både til nye og eksisterende bygg, herunder boliginstallasjon, varme, rehabilitering, sikringsskap, innen- og utendørsbelysing, varmepumper, solcelleanlegg, elbil lader, el-kontroll, el-sjekk, brann- og innbruddsalarm. Send inn din forespørsel i dag.

Bedrift/næring/proff
Vi leverer alt av elektrikerarbeider til skoler, offentlige institusjoner, industri, datahaller og næringsbygg herunder tavler, innen- og utendørsbelysing, nødlys, brannalarm, sikkerhet, innbruddsalarm, adgangskontroll, porttelefon, tele/data, veilys, internkontroll og serviceavtaler. Send inn din forespørsel i dag.

Energibesparende tiltak
Vi har bred kompetanse og erfaring innen energibesparende tiltak og leverer (med og uten finansiering) for eksempel solcelleanlegg, energibesparende styring av lys og bytte til energibesparende belysning. Sammen med de andre fagene i GK kan vi skreddersy totaltekniske løsninger for energibesparing for dine bygg. Ta kontakt i dag for en uforpliktende vurdering av ditt anlegg.  

GK Elektro – Bergen

Adresse: Liamyrane 12, 5132 Nyborg
Sentralbord: 55 19 93 30 (Døgnåpen vakttelefon)
(Tidligere Ing. Hans Pedersen AS)

Roy Pedersen, Distriktssjef
Tlf: 916 67 678
E-post: 

Lasse Tenold, Avdelingsleder Entreprise
Tlf: 906 09 836
E-post:

Morten Hammer, Avdelingsleder Service
Tlf: 415 33 902
E-post:

Jan Erik Sylta, Prosjektleder Service
Tlf: 975 85 304
E-post:

Kampanjer

Les mer på våre kampanjesider og få et godt tilbud på blant annet veggmontert elbillader.

Se tilbud

Custom sub menus