GK Elektro Bergen

 

Trenger du elektriker?

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt!
 

GK Elektro Bergen er en del av GK Elektro AS og består blant annet av tidligere Ing. Hans Pedersen AS som ble innfusjonert 1.november 2015. GK Elektro Bergen leverer alt innen elektrotekniske løsninger til privatboliger, borettslag, skoler, offentlige institusjoner, industri og næringsbygg, og dekker Bergen og omegn.

Privat/borettslag/sameier
Vi leverer alt av elektrikerarbeider til bolig, borettslag, sameier etc både til nye og eksisterende bygg, herunder boliginstallasjon, varme, rehabilitering, sikringsskap, innen- og utendørsbelysing, varmepumper, solcelleanlegg, elbil lader, el-kontroll, el-sjekk, brann- og innbruddsalarm. Send inn din forespørsel i dag.

Bedrift/næring/proff
Vi leverer alt av elektrikerarbeider til skoler, offentlige institusjoner, industri, datahaller og næringsbygg herunder tavler, innen- og utendørsbelysing, nødlys, brannalarm, sikkerhet, innbruddsalarm, adgangskontroll, porttelefon, tele/data, veilys, internkontroll og serviceavtaler. Send inn din forespørsel i dag.

Energibesparende tiltak
Vi har bred kompetanse og erfaring innen energibesparende tiltak og leverer (med og uten finansiering) for eksempel solcelleanlegg, energibesparende styring av lys og bytte til energibesparende belysning. Sammen med de andre fagene i GK kan vi skreddersy totaltekniske løsninger for energibesparing for dine bygg. Ta kontakt i dag for en uforpliktende vurdering av ditt anlegg.  

GK Elektro – Bergen

Adresse: Folke Bernadottesvei 40, 5147 Fyllingsdalen
Postadresse: P.B. 1417 Oasen, 5844 Fyllingsdalen
Lokasjon Åsane: Langarinden 8, 5132 Nyborg
Sentralbord: 55 19 93 30 (Døgnåpen vakttelefon)
 

Arne Rutledal, Avdelingsleder Entreprise
Tlf: 917 00 534
E-post:

Magnus Sotnak, Avdelingsleder Service
Tlf: 482 01 215
E-post:

 

Kampanjer

Les mer på våre kampanjesider og få et godt tilbud på blant annet veggmontert elbillader.

Se tilbud

Custom sub menus