GK Elektro Romerike

 

Trenger du elektriker?

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt!
 

GK Elektro Romerike er en del av GK Elektro AS og leverer alt innen elektrotekniske løsninger til privatboliger, borettslag, skoler, offentlige institusjoner, industri og næringsbygg, og dekker hele Romerike.

Privat/borettslag/sameier
Vi leverer alt av elektrikerarbeider til bolig, borettslag, sameier etc både til nye og eksisterende bygg, herunder boliginstallasjon, varme, rehabilitering, sikringsskap, innen- og utendørsbelysing, varmepumper, solcelleanlegg, elbil lader, el-kontroll, el-sjekk, brann- og innbruddsalarm. Send inn din forespørsel i dag.

Bedrift/næring/proff
Vi leverer alt av elektrikerarbeider til skoler, offentlige institusjoner, industri, datahaller og næringsbygg herunder tavler, innen- og utendørsbelysing, nødlys, brannalarm, sikkerhet, innbruddsalarm, adgangskontroll, porttelefon, tele/data, veilys, internkontroll og serviceavtaler. Send inn din forespørsel i dag.

Energibesparende tiltak
Vi har bred kompetanse og erfaring innen energibesparende tiltak og leverer (med og uten finansiering) for eksempel solcelleanlegg, energibesparende styring av lys og bytte til energibesparende belysning. Sammen med de andre fagene i GK kan vi skreddersy totaltekniske løsninger for energibesparing for dine bygg. Ta kontakt i dag for en uforpliktende vurdering av ditt anlegg.  

GK Elektro AS - Romerike

Adr: Storgata 20, 2050 Jessheim
Tlf Jessheim: 63 93 65 10 (Døgnåpen vakttelefon)
Tlf Kongsvinger: 62 81 20 90 (Døgnåpen vakttelefon)

Knut Inngjerdingen, Distriktssjef
Tlf 916 53 964
E-post:

Torunn Midtgaard, Avdelingsleder Entreprise
Tlf 950 78 669
E-post:

Jan Erik Skogen, Avdelingsleder Service
Tlf. 908 97 023
E-post:

Trond Svindal, Salgssjef Romerike
Tlf 902 87 042
E-post:

Trond Nordli, Avdelingsleder Kongsvinger
Tlf 992 01 031
E-post:

Joachim Røinaas, Avdelingsleder Service, Hamar
Tlf 400 38 376
E-post:

 

 

 

Custom sub menus