GK Elektro Romerike

 

Trenger du elektriker?

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt!
 

GK Elektro Romerike er en del av GK Elektro AS og leverer alt innen elektrotekniske løsninger til privatboliger, borettslag, skoler, offentlige institusjoner, industri og næringsbygg, og dekker hele Romerike.

Privat/borettslag/sameier
Vi leverer alt av elektrikerarbeider til bolig, borettslag, sameier etc både til nye og eksisterende bygg, herunder boliginstallasjon, varme, rehabilitering, sikringsskap, innen- og utendørsbelysing, varmepumper, solcelleanlegg, elbil lader, el-kontroll, el-sjekk, brann- og innbruddsalarm. Send inn din forespørsel i dag.

Bedrift/næring/proff
Vi leverer alt av elektrikerarbeider til skoler, offentlige institusjoner, industri, datahaller og næringsbygg herunder tavler, innen- og utendørsbelysing, nødlys, brannalarm, sikkerhet, innbruddsalarm, adgangskontroll, porttelefon, tele/data, veilys, internkontroll og serviceavtaler. Send inn din forespørsel i dag.

Energibesparende tiltak
Vi har bred kompetanse og erfaring innen energibesparende tiltak og leverer (med og uten finansiering) for eksempel solcelleanlegg, energibesparende styring av lys og bytte til energibesparende belysning. Sammen med de andre fagene i GK kan vi skreddersy totaltekniske løsninger for energibesparing for dine bygg. Ta kontakt i dag for en uforpliktende vurdering av ditt anlegg.  

GK Elektro AS - Romerike

Adr: Jogstadveien 25, 2007 Kjeller
Postadresse: P.B. 178, 2027 Kjeller
Tlf: 67 0694 60/ 63 93 65 10 (Døgnåpen vakttelefon)
Tlf Kongsvinger: 62 81 20 90 (Døgnåpen vakttelefon)

Espen Thorgersen, Regionsdirektør Stor-Oslo
Tlf 907 48 183
E-post:

Bjørn Ivar Stranden, Avdelingsleder Entreprise
Tlf 934 70 130
E-post:

Jan Erik Skogen, Avdelingsleder Service - Kjeller/Kongsvinger
Tlf. 908 97 023
E-post:

Trond Nordli, Serviceleder
Tlf 992 01 031
E-post:

Steinar Vestby, Prosjektleder
Tlf 982 19 874
E-post:

 

 

 

 

Custom sub menus