GK Elektro Romerike

 

Trenger du elektriker?

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt!
 

GK Elektro Romerike er en del av GK Elektro AS og leverer alt innen elektrotekniske løsninger til privatboliger, borettslag, skoler, offentlige institusjoner, industri og næringsbygg, og dekker hele Romerike.

Privat/borettslag/sameier
Vi leverer alt av elektrikerarbeider til bolig, borettslag, sameier etc både til nye og eksisterende bygg, herunder boliginstallasjon, varme, rehabilitering, sikringsskap, innen- og utendørsbelysing, varmepumper, solcelleanlegg, elbil lader, el-kontroll, el-sjekk, brann- og innbruddsalarm. Send inn din forespørsel i dag.

Bedrift/næring/proff
Vi leverer alt av elektrikerarbeider til skoler, offentlige institusjoner, industri, datahaller og næringsbygg herunder tavler, innen- og utendørsbelysing, nødlys, brannalarm, sikkerhet, innbruddsalarm, adgangskontroll, porttelefon, tele/data, veilys, internkontroll og serviceavtaler. Send inn din forespørsel i dag.

Energibesparende tiltak
Vi har bred kompetanse og erfaring innen energibesparende tiltak og leverer (med og uten finansiering) for eksempel solcelleanlegg, energibesparende styring av lys og bytte til energibesparende belysning. Sammen med de andre fagene i GK kan vi skreddersy totaltekniske løsninger for energibesparing for dine bygg. Ta kontakt i dag for en uforpliktende vurdering av ditt anlegg.  

GK Elektro AS - Romerike

Adr: Jogstadveien 25, 2007 Kjeller
Postadresse: P.B. 178, 2027 Kjeller
Tlf: 67 0694 60/ 63 93 65 10 (Døgnåpen vakttelefon)

Espen Thorgersen, Regionsdirektør Stor-Oslo
Tlf 907 48 183
E-post:

Jan Erik Skogen, Distriksstsjef
Tlf. 908 97 023
E-post:

GK Elektro har gjennomført en organisasjonsendring som medfører at vår tilstedeværelse i området Kongsvinger- og omegn vil bli svekket fra og med 14. august 2020.

Kundebrev til Kongsvinger og omegn

Custom sub menus