Synes du vannet renner tregt ned gjennom sluken? Med GKs spylebil kan vi lett finne årsaken og løse problemet, raskt og kostnadseffektivt.

Spylebilen til GK rommer kamerautstyr, høytrykksaggregat og vanntank. GKs rørleggere finner årsak og åpner tette rør på en skånsom måte.

Når vannet bruker lang tid på å renne unna, skyldes det vanligvis smuss, fett, hår, rust og bakterier som tetter igjen rør eller vannlåser. Selv i nye boliger vil du etter stund merke at vannet renner tregere.

Prøv selv først

Vanligvis kan du fikse problemet selv, først og fremst ved å rengjøre slukene jevnlig. Det er særlig viktig å fjerne hårrester. Du kan også bruke avløpsåpnere som Mudin eller Plumbo, men husk for all del på å bruke slike kjemikalier riktig. Feil bruk av Plumbo-pulver kan nemlig tette igjen rørene.

Husk også at du ofte har sluk utendørs. Du kan selv kontrollere og rense takrenner, sluker og rister, slik at de klarer å svelge unna overvannet. Dette er særlig viktig for boliger med flate tak.

I noen tilfeller hjelper imidlertid verken manuell slukrens eller avløpsåpnere. Da bør du ringe rørleggeren og be om råd.

Ser innsiden av rørene

GK tilbyr inspeksjon og feilsøking i rørsystemet med kamera. Inspeksjonen kan gjøres både utvendig og innvendig i alle typer hus og bygninger, og avdekker den nøyaktige årsaken til at rørene er tilstoppet.

Det slett ikke sikkert at du behøver å sette i gang med kostbar oppgraving av rørene. I mange tilfeller kan problemet utbedres med enklere og rimeligere tiltak, for eksempel høytrykksspyling.

Rørlegger kan for eksempel gå inn i rørsystemet via kjøkkenvasken. En rask gjennomspyling med høytrykk løser problemet.

Vi tilbyr effektiv og skånsom spyling av rør og avløp med spylebilen vår. Den er utstyrt med høytrykksaggregat, slanger og dyser, og den har egen vanntank i varerommet.

Gjennomspylingen av rør og avløp kan også gjøres forebyggende. Godt vedlikehold forebygger dyre lekkasjer og vannskader.

Se også:

Ung jente vasker hendene i kjøkkenvask
Kaldt drikkevann, med en gang
Les mer
Barn som planter i jord
Gjør huset klart for sommer og uteliv
Les mer

Ta kontakt!

Trenger du hjelp eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Erik Tobias Lundberg_NO