Norges største fagmiljø innen byggautomasjon skal bli enda større

I GK har vi Norges største fagmiljø innen byggautomasjon, med ca. 230 medarbeidere på landsbasis. Nå trenger vi enda flere folk med byggautomasjonskompetanse som kan bidra til å møte en økende etterspørsel fra våre kunder.

GK jobber med noen av de største byggeprosjektene i landet noensinne. Vi har et solid team med spisskompetanse innen faget, som sammen kan bidra med planlegging og utvikling av gode tekniske løsninger. Hos oss får du jobbe med de beste hodene i bransjen, du har en stor gjeng i ryggen som er opptatt av at du skal lykkes.

Se også:

Det nye regjeringskvartalet fra Akersgata. Foto: Statsbygg, Team Urbis. Nordic Office of Architecture.
GK har signert rekordkontrakt på regjeringskvartalet
Les mer

Vi bemanner opp i flere av prosjektene vi jobber med, og er derfor på jakt etter gode medarbeidere til ulike avdelinger rundt om i landet. Vi trenger alt fra gode systemingeniører, som kan ta ansvar for test, programmering, systemintegrasjon og design, til folk som synes det er spennende å drive med igangkjøring og programmering. Vi trenger både folk som har lang og kort erfaring fra byggautomasjon. Både drevne, folk med fagbrev fra elektro, og deg som er nyutdannet. 

GK er et norskeid selskap med 2000 ansatte fordelt over hele landet. Vi har utviklet gode onboarding-programmer, og tilbyr interne utviklingsmuligheter, kurs og opplæring. 

Kunne du tenke deg å bli en del av Team GK? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Se også:

Prosjektingeniør i GK, Espen Grønskei Sandengen
Ingeniører til historisk byggeprosjekt
Les mer

Akkurat nå ser vi etter:

Åpen søknad Automasjon

Har du automasjonsbakgrunn og vil jobbe i Norges viktigste prosjekt? Nå søker vi etter både erfarne og nyutdannede til et av de største byggeprosjektene i Norge noensinne.

Les mer og søk her
EB-serviceleder-prosjektleder-ledig stilling

Hvordan er det å jobbe på Regjeringskvartalet?

Regjeringskvartalet er ett av de største norske byggeprosjektene noensinne, og skal samle departementer i topp moderne og sikre bygg. Strenge sikkerhetskrav og innovative løsninger gjør imidlertid at byggeprosessen er litt annerledes enn andre store prosjekter. Bli bedre kjent med ITB Koordinator, Markus Chichorro Helgheim, og teamleder, Anders Villanger Johansen, som begge jobber på prosjektet.

Les mer om prosjektet her
Illustrasjonsbilde - nye regjeringskvartalet (Statsbygg)