Alt du trenger for et bedre liv på jobben

Enten du er opptatt av å spise godt og sunt, trene, kunne skifte etter sykkelturen til jobb eller bare vil spare både penger og miljø på transport uten å gi slipp på fleksibiliteten som ligger i bilen – Gneiskvartalet har løsningene!

Restaurant Gneis

I Restaurant Gneis kan du som leietaker enkelt spise deg både god og mett – med god samvittighet om at du har valgt rett.

Restauranten ligger i byggets hjerte og all mat lages på stedet. Gneiskvartalet sertifiseres etter Well Building Standard; en sertifiseringsordning for et helsefremmende arbeidsmiljø som også stiller krav til maten vi serverer.

Enten du kommer til frokost, lunsj eller bare skal ta med en snack fra kaffebaren for å nyte i de nærliggende sosiale sonene, skal du være trygg på kvaliteten på råvarene og hvor de kommer fra.

Restaurant Gneis vil være åpen hver arbeidsdag – med jevnlige ettermiddagsarrangementer som for eksempel matkurs og vinsmaking. Den kan også leies til egne selskap.

Trening

Som leietaker i Gneiskvartalet har dere fri adgang til vårt treningsrom – hele døgnet. Her finner dere alt dere trenger for å gjøre unna treningsøkten før eller etter jobb, som tredemøller, spinningssykler, manualer og apparater – med romslige herre- og damegarderober med egne dusjer tilpasset rullestolbrukere.

Sykkelparkering

I direkte tilknytning til garderobene er det også egen innendørs sykkelparkering for deg som vil sykle til og fra jobb, med ladestasjon for elsykler. Her kan du også skylle av sykkelen og tørke den om det skulle være dager sola ikke skinner – og ha garderoben lett tilgjengelig for dusj og skift.

Tromsø kommune jobber med en plan for utvidelse av sykkelveier i området, deriblant tverrforbindelse med Kvaløyveien.

Bilpool/bildeling

Selv om du sykler, eller reiser kollektivt, kan det være møter eller andre ærend som gjør at du trenger bil i løpet av arbeidsdagen. Bildelingsordningen i Gneiskvartalet gir deg muligheten til å hente ut en elbil akkurat når du trenger det. Dermed kan du velge å la bilen stå hjemme, selv om du måtte ha behov for en eller to kjøreturer mens du er på jobb.

Elbilene lades med strøm fra eget tak og inngår i en såkalt bildelingsordning. Gjennom den kan de leietakerne som vil, hente ut biler fra en felles pool – og betale bare for akkurat den tiden de bruker den. Bildelingsordningen kan også brukes for å låne elbiler privat.

Det er også mulig å leie el-sykler og el-sparkesykler etter samme ordning. Alt bookes i leietaker-appen for Gneiskvartalet.

Tar du bussen, kan du gå av på et helt nytt busstopp rett utenfor bygget.

Gneiskvartalet

Høyteknologisk og bærekraftig kontorbygg .

Gneiskvartalet, illustrasjon av Dyrvik Arkitekter.

Kontakt oss!

Nysgjerrig på hvordan det vil være å ha arbeidsdagen din i Gneiskvartalet? Ta kontakt!

Valgfri

Takk!