Skreddersøm og fleksibilitet

Gneiskvartalet byr på en unik kombinasjon av skreddersydde kontorlokaler og ressursbesparende fellesløsninger.

Gneis er Norges eldste bergart. Akkurat som Gneiskvartalet, kan den endre form. Enten du foretrekker cellekontorer eller åpent landskap, ønsker stillerom eller lett tilgjengelige arbeidsrom for å løse oppgaver sammen, skreddersyr vi arealet sammen med deg.

Over tre plan kan du nå velge mellom ulike fløyer og få akkurat det miljøet dere ønsker. I tillegg til godt med plass for hver medarbeider og naturlige møteplasser innenfor deres lukkede område, får dere tilgang til våre sosiale soner og felles møteromssenter.

Dermed slipper dere å måtte sette av eget areal til møterom, og trenger heller ikke bry dere om driften av dem. Vi tilbyr alle størrelser og sørger for teknisk utstyr, enten det er fysiske eller digitale møter – eller en hybrid – med servering fra restauranten.

“Gneis-appen”

Møterom og servering bookes og betales i en egen app der dere som leietakere også kan styre det meste av det dere trenger i arbeidshverdagen i Gneiskvartalet: Som adkomstkontroll, registrering av besøkende, styring av temperatursoner og belysning og booking av elbil.

Nysgjerrig på hvordan din arbeidsplass i Gneiskvartalen kan bli? Kontakt oss for digital «befaring» og mer informasjon.

Gneiskvartalet

Høyteknologisk og bærekraftig kontorbygg.

Kontakt oss!

Nysgjerrig på hvordan det vil være å ha arbeidsdagen din i Gneiskvartalet? Ta kontakt!

Valgfri

Takk!

Meldingen din er sendt. Vi kommer tilbake til deg så fort som mulig. Ha en fin dag videre!