GK Rør

GK Rør tilbyr alle typer tekniske løsninger innen fjernvarme, varmeanlegg, varmepumper, kjøleanlegg, sprinkleranlegg, sanitær- og baderom.

Gå til GK Rørs hjemmesider

Vi leverer gode energibesparende løsninger til privatboliger, skoler, offentlige institusjoner, industri og private næringsbygg. For å oppnå helhetlig koordinering og ansvar tar GK Rør i stadig flere prosjekter oppgaven som total teknisk rørentreprenør.

Privat

Varmepumper

Økende fokus på miljø og energi- og kostnadseffektive varmeløsninger har gjort at stadig flere velger varmepumpe som løsningen på sitt oppvarmingsbehov. En investering i en varmepumpeløsning kan gjøres ut i fra ønsket om økt kvalitet og velvære i hjemmet, av økonomiske årsaker eller ut i fra et miljømessig perspektiv. For de flestes del vil det være kombinasjonen av disse hensynene som gjør det interessant å velge en varmepumpeløsning i hjemmet.

Vannbårne varmesystemer gir en meget behagelig og stabil varmeeffekt. GK rør leverer alle typer varmepumper, og har lang erfaring med vannbårne systemer i boliger, fritidsboliger og alle typer næringsbygg. Vi har erfarne rørleggere som installerer vann-til-vann, luft-til-vann og luft-til-luft varmepumper. Det kan være vanskelig å orientere seg med hensyn til hvilke løsninger man bør velge, men våre erfarne spesialister bistår med veileding av både produkter og løsninger.

Baderom

Baderommet er det av husets rom som vi gjerne liker å gjøre litt ekstra ut av for å skape velvære i hjemmet. Bygging eller renovering av baderommet er krevende fordi det involverer flere fagområder. Hos oss i GK rør har vi lang erfaring med å ta ansvaret for hele prosessen fra A til Å, slik at det skal bli lettere for våre kunder å få gjennomført arbeidene til rett tid og kvalitet. Det har blitt stadig skjerpede krav for å kunne utføre arbeider i våtrom, og vi ivaretar alle søknadspliktig tiltak for våre kunder.

Våre kundebehandlere har lang erfaring og vil kunne bidra med tips og råd når det gjelder både produktvalg og interiørmessige vurderinger. Vi stiller gjerne opp for en befaring hjemme hos deg hvis du skulle ønsker det. Våre rørleggere, snekkere og flisleggere har svennebrev eller mesterbrev, og er oppdatert på gjeldende våtromsnormer. Vi har også samarbeid med faste elektrikere som kjenner standarder og krav til utførelse og estetikk.

 

GK Rør er en av landets ledende rørentreprenører med virksomhet/avdelinger i Lillehammer, Oslo, Kjeller, Moss, Haugesund, Drammen, Grenland, Hamar, Gjøvik, Otta, Vågå, Trondheim, Bodø, Tromsø og Hammerfest.

Vi er over 600 ansatte og er med det en av landets største rørentreprenører. Virksomheten er en del av GK - landets ledende leverandør av totaltekniske løsninger innenfor nybygg og drift.

Sprinkler

Brannslukkingsanlegg kan være avgjørende for å redde liv og verdier dersom ulykken skulle være ute. Temperaturen i en brann kan komme opp i over 1000 grader og de aller fleste bygningsmaterialer vil ødelegges i en omfattende brann. Sikringstiltak i mot virkningene av brann vil redusere risikoen for tap av menneskeliv og verdier vesentlig.

Et riktig prosjektert og utført sprinkleranlegg vil slukke eller kontrollere 96% av alle branner. Det innebærer at man vil ha økt sannsynlighet for å hindre at liv går tapt og redder sine verdier.

De fleste eiendomsbesittere som har sprinkleranlegg, vil ønske årlige kontroller av anlegget. GK Rør har godkjente ingeniører og fagarbeidere til å prosjektere, utføre, kontrollere og drive vedlikehold av sprinkleranlegg. Gjennom flere år har vi levert alt fra mindre jobber til store og omfattende slukkeanlegg i hele Østlandsområdet.

Våre leverandører til baderom:

Baderomsmøbler Dusj/badekar/toaletter Armaturer Andre leverandører
Linn bad (www.linn-bad.no) Porsgrunn bad (www.porsgrundbad.no) Grohe (www.grohe.no) Høiax (beredere) (www.hoiax.no)
Foss bad (www.foss-bad.no) Gustavsberg (www.gustavsberg.no) Hans Grohe (www.hansgrohe.no) Ozo (beredere) (www.osohotwater.no)
Vedum (www.vedum.no) Villeroy & Boch (https://www.villeroy-boch.no) Oras (www.oras.com) Beam Østberg (sentralstøvsugere) (www.beam.no)
VVS Marketing (www.vvs-marketing.no) Holtan Trading (www.holtans.no)   Smedbo (småartikler) (www.smedbo.no)
Tema Trading (www.tema.no) Hurricane (www.hurricane.no)   Ljungmann (småartikler) (www.ljungmann.no)
Porsgrunn bad (www.porsgrundbad.no) INR (www.inr.se/no)   Normark (småartikler) (www.normark.no)
Gustavsberg (www.gustavsberg.no) Geberit (innbyggingstoaletter) (www.geberit.no)    
Villeroy & Boch (https://www.villeroy-boch.no)      
IFØ (www.ifosanitar.no)      
Aspen (www.aspenbad.no)      

 

Custom sub menus