GK Elektro Lillehammer

 

Trenger du elektriker?

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt!
 

GK Elektro Lillehammer, tidligere El-Installasjon Lillehammer, er en del av GK Elektro AS og leverer alt innen elektrotekniske løsninger til privatboliger, borettslag, skoler, offentlige institusjoner, industri og næringsbygg, og dekker hele Lillehammer og omegn.

Privat/borettslag/sameier
Vi leverer alt av elektrikerarbeider til bolig, borettslag, sameier etc både til nye og eksisterende bygg, herunder boliginstallasjon, varme, rehabilitering, sikringsskap, innen- og utendørsbelysing, varmepumper, solcelleanlegg, elbil-lader, el-kontroll, el-sjekk, brann- og innbruddsalarm. Send inn din forespørsel i dag.

Bedrift/næring/proff
Vi leverer alt av elektrikerarbeider til skoler, offentlige institusjoner, industri, datahaller og næringsbygg herunder tavler, innen- og utendørsbelysing, nødlys, brannalarm, sikkerhet, innbruddsalarm, adgangskontroll, porttelefon, tele/data, veilys, internkontroll og serviceavtaler. Send inn din forespørsel i dag.

Energibesparende tiltak
Vi har bred kompetanse og erfaring innen energibesparende tiltak og leverer (med og uten finansiering) for eksempel solcelleanlegg, energibesparende styring av lys og bytte til energibesparende belysning. Sammen med de andre fagene i GK kan vi skreddersy totaltekniske løsninger for energibesparing for dine bygg. Ta kontakt i dag for en uforpliktende vurdering av ditt anlegg.  

GK Elektro Lillehammer AS

Besøksadr: Industrigata 31B, 2619 Lillehammer
Postadresse: Postboks 1199, 2605 Lillehammer 
Tlf 61 25 60 50
E-post:

Stian Brendløkken, avdelingsleder
Tlf 971 16 692
E-post:

Org. nummer: 877058972
Fakturaadresse: GK Elektro Lillehammer AS, Pb 1199, 2605 Lillehammer
Faktura e-post:  
E-faktura sendes via Peppol, Elma-adresse: GK Elektro Lillehammer AS, 877 058 972

Custom sub menus