Hildegunn Naas-Bibow er nytt styremedlem i GK

19. mai 2022
Hildegunn Naas-Bibow (50) er valgt inn som nytt medlem av konsernstyret i GK Gruppen. Hun bringer med seg omfattende fagkompetanse knyttet til strategi, organisasjon, endring og kultur.

Naas-Bibow har jobbet med endringsprosesser i 20 år som konsulent i The Boston Consulting Group og som konsulent og partner i PwC. Hun er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) og har en MBA fra Harvard Business School. I dag arbeider hun som daglig leder i familieselskapet Furuseth Gård. Naas-Bibow er også styremedlem i Bane NOR og Unibuss og har tidligere vært nestleder i styret i PwC.

— Jeg er svært glad for å få Hildegunn inn som medlem av styret. Hun bringer med seg god kjennskap til kjerne- og støtteprosesser hos selskaper i vår næring og har betydelig innsikt og bred erfaring fra å ha bistått en rekke virksomheter med omstillingsprosesser for å skape økt verdi for eierne, samfunnet og medarbeiderne, sier styreleder i GK, John-Erik Karlsen.

— GK er et selskap med tydelige og solide familieverdier og ikke minst spennende muligheter og utfordringer. Jeg ser frem til å være med på å videreutvikle en av Skandinavias største tekniske entreprenører og bidra til selskapets misjon om å bygge bærekraftige samfunn for generasjoner, sier Hildegunn Naas-Bibow.

Naas-Bibow erstatter Amund Skarholt som trer ut av GKs konsernstyre.

Se også:

John-Erik Karlsen, eier i GK
Konsernstyret i GK
Les mer