GK vant rammeavtale på byggautomasjon med OUS

20. oktober 2021
GK ble rangert som nummer én i tildelte rammeavtaler på byggautomasjon med Oslo universitetssykehus (OUS) på service, rehabilitering og nye prosjekter.

OUS har inngått rammeavtaler med totalt seks leverandører. Avtalen omfatter 1 million kvadratmeter fordelt på Ullevål Sykehus, Rikshospitalet, Spesialsykehuset for epilepsi (SSE), Radiumhospitalet, Gaustad sykehus og Aker sykehus.

– Vi er stolte over tilliten OUS viser oss. OUS har en stor, eldre bygningsmasse med flere generasjoner installert automatikk. Rehabilitering av automatikken kan foregå på kritiske systemer som er i drift. Med Norges største fagmiljø innen byggautomasjon, har GK bred erfaring med planlegging og utførelse av rehabilitering på sykehus. Blant annet har vi optimalisert ombygging av operasjonsstuer slik at vi har minimal med nedetid. Dette gjør at operasjonsstuene kan være i normal drift så mye som mulig, sier regionsdirektør Andre Narud Simonsen i GK.

Se også:

Oversiktsbilde av Radiumhospitalet
Nytt klinikk- og protonbygg Radiumhospitalet
Les mer

– I evalueringen av tilbudene har vi lagt vekt på pris og kvalitet. GK scoret best på kvalitet og vi er svært tilfredse med kompetansen GK stiller til rådighet for OUS, sier avdelingsleder Steinar Aasheim i OUS Eiendom.

Avtalen skal dekke OUS` behov for utstyr og tjenester til automatisering i forbindelse med prosjekt, drift og vedlikeholdsoppgaver.

Den estimerte verdien på avtalen er maksimalt 276 millioner kroner.