Kontaktperson

Christopher Karlsen, administrerende direktør i GK Gruppen Eiendom

Christopher Karlsen

Administrerende direktør | GK Gruppen Eiendom

T: +47 920 17 650 E: christopher.karlsen@gk.no

Har du spørsmål?

Kontakt Christopher

GK Gruppen Eiendom er et eiendomsutviklingsselskap i GK-konsernet som realiserer nye, innovative bygg i Norge, Sverige og Danmark.

GK Gruppen Eiendom forvalter og koordinerer også konsernets innleie av lokaler i Norge, Sverige og Danmark og sørger for profesjonell eiendomsforvaltning med fokus på bærekraft og kostnadseffektiv drift.  GK leier mer enn 80 000 kvadratmeter fordelt på 84 steder over hele Skandinavia.

GK Gruppen Eiendom har som ambisjon å være en pådriver både når det gjelder utvikling av nye bygg, men også når det gjelder å stille krav som leietaker til optimalisert og energieffektiv bruk av bygg til næringsvirksomhet.

- Vi vil utfordre den tradisjonelle entrepriseformen slik at samspillet blir bedre i hele verdikjeden og slik at vi kan være pådriver når det gjelder bærekraft. Ved å utvikle, designe, planlegge, bygge, drifte og bruke næringsbygg, høster vi verdifull erfaring fra alle fasene i et byggs livsløp som vi kan bruke både i egen virksomhet og overfor våre kunder, sier Christopher Karlsen, administrerende direktør i GK Gruppen Eiendom.

Prosjekt: Gneiskvartalet

Gneiskvartalet i Tromsø

Gneiskvartalet blir det første bygget i Tromsø og Nord-Norge som sertifiseres både som Breeam Excellent og etter den helt nye WELL Building Standard.

Bygget er spesialtilpasset arktisk klima, produserer selv den energien det bruker og blir sertifisert både for sitt lave klimaavtrykk og gode inneklima.

Se www.gneiskvartalet.no for mer informasjon og muligheter for å bli leietager i et fremtidsrettet næringsbygg.

---

Les hva Estate Nyheter skriver om Gneiskvartalet (krever abonnement)

Se også:

Gneiskvartalet. Illustrasjon: Dyrvik Arktitekter
Gneiskvartalet: Ny leietaker signert
Les mer
Gneiskvartalet i Tromsø
Gneiskvartalet - bærekraftig signalbygg i Tromsø
Les mer