GK kjøper Forenede Montører Notodden

15. juni 2023
GK kjøper alle aksjene i Forenede Montører Notodden AS og styrker seg som totalteknisk entreprenør i indre Telemark.

–  GK var på utkikk etter en elektrobedrift for å styrke oss som en totalteknisk entreprenør i Telemark og Forenede Montører Notodden AS var naturlig samtalepartner. GK har allerede et tett og godt samarbeid med Forenede Montører, og vi er lokalisert i samme bygg på Notodden. Forenede Montører tilfører GK dyktige medarbeidere, en stabil kundemasse og god ordrereserve. Sammen skal vi fortsette å yte god service til våre kunder og samarbeidspartnere. Vi er glade for å kunne ønske alle ansatte i Forenede Montører Notodden velkommen til Team GK, sier divisjonsdirektør for Service i GK, Stian Orvedal. 

Forenede Montører Notodden AS er en tradisjonsrik elektrobedrift som ble etablert i 1985. Med 19 dyktige ansatte er selskapet den største leverandøren av elektrotjenester i området og leverer serviceavtaler og prosjektoppdrag i både det private og profesjonelle markedet i indre Telemark. 

–  Jeg fyller straks 68 år og ønsker meg litt roligere dager framover. Bakgrunnen for at vi velger å selge til GK er det nære samarbeidet vi har hatt de siste 30 årene og at de ansatte ønsket GK som ny arbeidsgiver, sier Rolf Eber Snipen, daglig leder i Forenede Montører Notodden.

Forenede Montører Notodden AS omsatte for 26 millioner kroner i 2022 og blir en del av GKs avdeling på Notodden umiddelbart. Selskapet blir fusjonert inn i GK Norge AS i løpet av 2023.

Se også:

Erik Tobias Lundberg jobber som elektriker i GK Norge
Elektro
Les mer