Ronny Lindås er ny IT-direktør i GK Gruppen

31. mai 2022
Ronny Lindås (49) er ansatt som ny IT-direktør i GK Gruppen, med overordnet ansvar for GKs IT-funksjon på tvers av konsernet.

Ronny Lindås kommer fra rollen som CIO i industrikonsernet Jackon Group og har tidligere jobbet blant annet som IT-sjef i Weifa AS og TrioVing AS, og har hatt ulike IT-roller i Mesta. Han er utdannet høgskoleingeniør, datalinjen, fra Oslo Ingeniørhøgskole og har tilleggsutdannelse i prosjektledelse fra Høgskolen i Oslo.

Lindås har bred IT- og ledelseserfaring, både fra konsulentbransjen og fra store industrikonsern. Han har arbeidet mye med modernisering og profesjonalisering av IT-funksjoner, og de siste årene med særlig fokus på digitalisering og effektivisering knyttet til ERP og skytjenester. Han har også betydelig kompetanse innen server- og klientbeskyttelse og sikring av nettverk og skytjenester.

— Jeg er glad for å få Ronny med på laget. Han har solid kompetanse og erfaring som vil bidra til å styrke GKs videre arbeid med IT-strategier, IT-sikkerhet og digitalisering av arbeidsprosesser og tjenester, sier Toril Marie Ås, konserndirektør finans og IT i GK Gruppen.

— GK er på en spennende reise med ny strategi og et tydelig målbilde der IT spiller en viktig rolle som verktøy og tilrettelegger for at GK skal nå sine forretningsmål. Jeg gleder meg til å starte arbeidet og sammen med dyktige kollegaer i GKs IT-funksjon bidra til at GK har en optimal applikasjons- og infrastrukturportefølje som støtter forretningen på en effektiv og god måte, sier Lindås.

Han tiltrådet stillingen 1. mai og har kontorsted ved hovedkontoret på Ryen i Oslo.​