Ny regionsdirektør Entreprise Vest

30. november 2022
Bjørn Horn er ansatt som ny regionsdirektør for Entreprise Vest.

Bjørn Horn er utdannet ingeniør fra Bergen Ingeniørhøgskole innen elektroteknikk og kommer til GK fra Asplan Viak i Bergen hvor han har ledet VVS og elektro. Bjørn har tidligere vært daglig leder i Structor Bergen AS og før det Divisjonsleder Tekniske systemer i Rambøll Norge. Bjørn Horn tiltrer senest 01.03.2023.

Han har solid erfaring både fra å bygge organisasjoner og fra prosjekter gjennom en lang karriere, primært som rådgivende ingeniør, men i de senere år også som innleid i byggherreorganisasjoner.

Bjørn.jpg
Bjørn Horn blir ny regionsdirektør for Entreprise Vest i GK.

- Jeg er veldig fornøyd med å få Bjørn Horn med på laget for å bygge GKs posisjon som teknisk og totalteknisk entreprenør i Vest. Bjørn er en fremoverlent, støttende og strategisk dyktig leder og med høy kompetanse på kompleksiteten i teknisk tverrfaglige prosjekter, sier Leif Øie, divisjonsdirektør Entreprise.

- GK er et selskap med en lang og stolt historie. Et selskap jeg i mange tiår har betraktet fra utsiden og kjent som en dyktig teknisk entreprenør og som har utviklet seg til å bli en av de aller beste i sin bransje. Jeg har latt meg inspirere av GKs bærekraftambisjoner og ser fram til å kunne bruke min erfaring og engasjement også på dette området. Jeg gleder meg til å bli en del av dette laget, sier Bjørn Horn.

GK Norge har rundt 2000 ansatte og er, med en omsetning rundt fire milliarder kroner, en ledende leverandør av teknikk i bygg. GK har 50 kontorer i Norge som leverer smarte og bærekraftige løsninger innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, elektro og rør.