Stian Orvedal blir ny sjef for GK Rør i Norge

28. juni 2019
Stian Orvedal (39) blir ny administrerende direktør i GK Rør i Norge. Orvedal er i dag avdelingsleder for tekniske installasjoner i Sweco og tiltrer stillingen 1. oktober.

Stian Orvedal er utdannet elektroingeniør (BSc) fra Høgskolen i Vestfold (2003), og har i tillegg en master of management innen ledelse fra BI (2011). Han går til GK fra stilling som leder for tekniske installasjoner i Sweco i Oslo. Han har bred erfaring innen prosjekt- og avdelingsledelse fra både rådgiver og teknisk entreprenør, og har tidligere jobbet hos Bravida, Statnett og Siemens.

– Jeg er veldig glad for at Stian Orvedal har takket ja til jobben som leder for rør-virksomheten i GK. Orvedal har spennende bakgrunn fra leveranseprosjekter og organisasjonsutvikling hos både teknisk entreprenør, rådgiver og byggherre. Han er en motiverende leder med sterk prosjektfaglig bakgrunn og vil bidra til å styrke både rør-virksomheten og det tverrfaglige prosjektmiljøet i GK ytterligere, sier påtroppende administrerende direktør Are Strøm i GK Norge.

GK Rør er en av landets største rørentreprenører med virksomhet over hele landet. Selskapet har om lag 650 ansatte og omsetter for 900 millioner kroner årlig og er en del av GK Gruppen, som i Norge også omfatter selskapene GK Inneklima, GK Elektro og GK Sikkerhet.

– Jeg ser fram til å ta fatt på oppgavene, og vil være spesielt opptatt av samarbeid på tvers av selskapet, og med de andre fagdisiplinene, sier Stian Orvedal.

Orvedal vil inngå i GK Norges ledergruppe, og rapportere til GK Norge-sjefen. Han tiltrer stillingen 1. oktober og får kontorsted ved hovedkontoret på Ryen i Oslo.