Studenter

Student eller nyutdannet?

Har du bakgrunn fra energi og miljø, rør/VVS, ingeniør/byggtekniske fag, automasjon, elektro, kuldeteknikk, andre tekniske fag eller teknisk fagskole, er du svært interessant for oss. Har du i tillegg riktige holdninger og engasjement for våre fagområder, er du den vi ønsker å ha med på laget!

Dine ambisjoner

GK er alltid på utkikk etter engasjerte og flinke studenter. Unge medarbeidere representerer ofte nye perspektiver og kompetansepåfyll, og er derfor en viktig ressurs for GK. Hos oss vil du møte kollegaer med mye erfaring, bred kompetanse og stor lidenskap for våre fagområder. Karrieremulighetene er mange i GK og hos oss blir dyktige medarbeidere belønnet. Er du flink, får du lov!

Studentarrangementer

GK satser på rekruttering av nyutdannede. Vi deltar på de fleste store Næringslivs- og karrieredager rundt om i landet. Her har du muligheten til å høre mer om hvordan det er å jobbe hos GK, hvilke muligheter vi tilbyr og lære oss bedre å kjenne.  Vi tar også gjerne en prat om muligheter for sommerjobb og prosjektoppgaver.

I 2018 treffer du oss her:

Høgskolen i Østfold, Fredrikstad Karriere for ingeniører 31. januar
Universitetet i Agder, Campus Grimstad Karrieredag 7. februar
Fagskolen i Innlandet, Gjøvik Karrieredag 9. februar
Høyskolen i Bergen (HVL) Karrieredagen 21. februar
NTNU Trondheim Element 6 7. mars
HiOA Skolebesøk på Oslokontoret 1. mars
NTNU Trondheim Skolebesøk på Trondheimskontoret Dato kommer

 

Er du student og ønsker sommerjobb i en spennende bedrift?

Fristen for å søke sommerjobb er 31. mars 2018. Har du søkt og vi har aktuelle arbeidsoppgaver for deg, vil du bli kontaktet innen 1. juni.

Arbeidsoppgaver og arbeidslengde vil variere på hver lokasjon.

Husk å legge ved CV, søknadsbrev og foreløpig karakterer

Har du spørsmål kan du kontakte oss via e-post adresse:  .

Send inn søknad

Custom sub menus