Studenter

Lyst til å jobbe med energieffektivisering i dagens og fremtidens bygg?

Bli med på laget - for et bedre miljø!

Hva kan du jobbe med i GK?

Hos oss får du jobbe med bransjens beste fagmiljø innen energieffektivisering i bygg og lage løsninger som virkelig gjør en forskjell! Vil du jobbe hos Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner? Bli med å prege fremtidens bygg! Vi trenger din kunnskap til å hjelpe oss å finne enda bedre tekniske løsninger for optimal energiutnyttelse!

GK er en teknisk entreprenør og servicepartner. Vi leverer alt av teknikk til nye og eksisterende næringsbygg. Vi tilbyr helhetlig rådgivning basert på inngående produktkjennskap og flere tiårs erfaring, ledende teknologi og en lang rekke smarte løsninger som bidrar til store energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere.

Student eller nyutdannet?

Har du bakgrunn fra energi og miljø, rør/VVS, ingeniør/byggtekniske fag, automasjon, elektro, kuldeteknikk, andre tekniske fag eller teknisk fagskole, er du svært interessant for oss. Har du i tillegg riktige holdninger og engasjement for våre fagområder, er du den vi ønsker å ha med på laget!

Dine ambisjoner

GK er alltid på utkikk etter engasjerte og flinke studenter. Unge medarbeidere representerer ofte nye perspektiver og kompetansepåfyll, og er derfor en viktig ressurs for GK. Hos oss vil du møte kollegaer med mye erfaring, bred kompetanse og stor lidenskap for våre fagområder. Karrieremulighetene er mange i GK og hos oss blir dyktige medarbeidere belønnet. Er du flink, får du lov!

Studentarrangementer

GK satser på rekruttering av nyutdannede. Vi deltar på de fleste store Næringslivs- og karrieredager rundt om i landet. Her har du muligheten til å høre mer om hvordan det er å jobbe hos GK, hvilke muligheter vi tilbyr og lære oss bedre å kjenne.  Vi tar også gjerne en prat om muligheter for sommerjobb og prosjektoppgaver.

Er du student og ønsker sommerjobb i en spennende bedrift?

Søknadsfristen har nå gått ut for å søke sommerjobb i 2019. Vi behandler alle søkere og vil svare alle kandidater som har søkt.

Custom sub menus