Studenter

Lyst til å jobbe med energieffektivisering i dagens og fremtidens bygg?

Bli med på laget - for et bedre miljø!

Hva kan du jobbe med i GK?

Hos oss får du jobbe med bransjens beste fagmiljø innen energieffektivisering i bygg og lage løsninger som virkelig gjør en forskjell! Vil du jobbe hos Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner? Bli med å prege fremtidens bygg! Vi trenger din kunnskap til å hjelpe oss å finne enda bedre tekniske løsninger for optimal energiutnyttelse!

GK er en teknisk entreprenør og servicepartner. Vi leverer alt av teknikk til nye og eksisterende næringsbygg. Vi tilbyr helhetlig rådgivning basert på inngående produktkjennskap og flere tiårs erfaring, ledende teknologi og en lang rekke smarte løsninger som bidrar til store energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere.

Student eller nyutdannet?

Har du bakgrunn fra energi og miljø, rør/VVS, ingeniør/byggtekniske fag, automasjon, elektro, kuldeteknikk, andre tekniske fag eller teknisk fagskole, er du svært interessant for oss. Har du i tillegg riktige holdninger og engasjement for våre fagområder, er du den vi ønsker å ha med på laget!

Dine ambisjoner

GK er alltid på utkikk etter engasjerte og flinke studenter. Unge medarbeidere representerer ofte nye perspektiver og kompetansepåfyll, og er derfor en viktig ressurs for GK. Hos oss vil du møte kollegaer med mye erfaring, bred kompetanse og stor lidenskap for våre fagområder. Karrieremulighetene er mange i GK og hos oss blir dyktige medarbeidere belønnet. Er du flink, får du lov!

Studentarrangementer

GK satser på rekruttering av nyutdannede. Vi deltar på de fleste store Næringslivs- og karrieredager rundt om i landet. Her har du muligheten til å høre mer om hvordan det er å jobbe hos GK, hvilke muligheter vi tilbyr og lære oss bedre å kjenne.  Vi tar også gjerne en prat om muligheter for sommerjobb og prosjektoppgaver.

I 2018 treffer du oss her:

OsloMet Fadderdag - Rebusløp 21. august
NTNU Trondheim Teknologistudentenes Karrieredag 26. september
Kuben yrkesarena Bygg Camp 27. september
NTNU Gjøvik Karrieredag 9. oktober
NMBU Karrieredagen 10. oktober
NTNU Trondheim Element 6 17. oktober
NTNU Trondheim Energidagen 25. oktober
OsloMet Næringslivsdagene 1. november

 

Er du student og ønsker sommerjobb i en spennende bedrift?

Send inn søknad

Søknadsfrist 10. februar!

For mer informasjon om aktuelle sommerjobber ta kontakt med

Custom sub menus