Studenter og nyutdannede

Lyst til å jobbe med energieffektivisering i dagens og fremtidens bygg?

Bli med på laget - for et bedre miljø!

Konkurranse Karrieredagen HVL.: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=JHL9CDEKUP91

 

Lyst til å skape energieffektive løsninger i dagens og fremtidens bygg?

Hos oss får du jobbe med bransjens beste fagmiljø innen energieffektivisering i bygg og lage løsninger som virkelig gjør en forskjell! Vil du jobbe hos Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner? Bli med å prege fremtidens bygg! Vi trenger din kunnskap til å hjelpe oss å finne enda bedre tekniske løsninger for optimal energiutnyttelse! Bli med på laget – for et bedre miljø.

Er du på utkikk etter sommerjobb i 2020?

I en sommerjobb i GK vil du jobbe med reelle oppgaver i prosjekt og du vil få ansvar for egne oppgaver. Vi forventer ikke at du er noen ekspert, og vi vil jobbe sammen med deg for å lære deg så mye vi kan i løpet av sommeren slik at du er bedre rustet for studiene du skal tilbake til og fremtidig jobb. Les mer om våre stillinger og søk sommerjobb nå! 

Sommerjobb og studentoppgave

Hvert år har vi flere studenter både på sommerjobb og som skriver studentoppgave fro oss. Sommerjobbene blir lagt ut i februar, mens studentoppgavene blir formidlet via fagskole/høyskole eller universitet. Har du spørsmål kan du kontakte oss på

Student eller nyutdannet?

Har du bakgrunn fra energi og miljø, rør/VVS, ingeniør/byggtekniske fag, automasjon, elektro, kuldeteknikk, andre tekniske fag eller teknisk fagskole, er du svært interessant for oss. Har du i tillegg riktige holdninger og engasjement for våre fagområder, er du den vi ønsker å ha med på laget!

Dine ambisjoner

GK er alltid på utkikk etter engasjerte og flinke studenter. Unge medarbeidere representerer ofte nye perspektiver og kompetansepåfyll, og er derfor en viktig ressurs for GK. Hos oss vil du møte kollegaer med mye erfaring, bred kompetanse og stor lidenskap for våre fagområder. Karrieremulighetene er mange i GK og hos oss blir dyktige medarbeidere belønnet. Er du flink, får du lov!»

Som nyansatt i GK har jeg fått muligheten til å utvikle meg innenfor fagområdet samt erfaring med å jobbe tverrfaglig innenfor tekniske anlegg. Med varierte arbeidsoppgaver og et godt og trygt arbeidsmiljø har jeg fått være med på et av landets ledende byggeprosjekter.

Kyrre Brandt-Madsen, prosjektingeniør. Tidligere student fra Energi og miljø fra OsloMet.

GK har frå dag ein framstått som ein stabil arbeidsplass som verdset og oppmodar til fagleg utvikling og kreativitet, med rom for personleg utvikling. Arbeidsdagane er aldri like, og ein dag kan bestå av alt frå møter, byggeplass, tilbodsrekning og bestilling av delar. Arbeidsmiljøet på kontoret ber preg av gode kollegaer som ynskjer diskusjonar og som alltid tek seg tid til å hjelpe.

Ragni Melstveit, Prosjektleder. Tidligere student fra Energi og miljø fra NTNU.

I GK har man store muligheter for utvikling og man får stadig nye utfordringer. Som nyansatt rett etter studiet jobbet jeg med energimerking av næringsbygg og energi-vurdering av tekniske anlegg, mens jeg nå jobber med prosjektering og HMS. Vi har et godt sosialt og faglig miljø. Dette gjør at jeg stortrives!

Maren Joensen, prosjektingeniør. Tidligere student Energiteknologi ved HVL.

Custom sub menus