Lyst til å skape energieffektive løsninger i dagens og fremtidens bygg?

Kontaktperson

Stine Martinsen Morken

HR-Spesialist

T: +47 984 09 010 E: stine.morken@gk.no

Har du spørsmål?

Kontakt Stine

Student eller nyutdannet? Vi i GK jobber for å bli et klimaforbilde og vil ha med oss unge medarbeidere som hjelper oss å dra både GK og næringen i retning av en mer bærekraftig byggenæring.

Vi tror at kompetansen og holdningene som unge medarbeidere tar med seg inn i arbeidslivet er avgjørende for at vi når vårt mål om å bli et klimaforbilde.

Hvis du er nysgjerrig på ny teknologi, ønsker å ta ansvar for resultater og inkluderer dine kollegaer i arbeidet, da passer du inn hos GK. Bli med å prege fremtidens bygg! Vi trenger din kunnskap til å hjelpe oss å finne enda bedre tekniske løsninger for optimal energiutnyttelse!

Som ny i arbeidslivet vil vi gi deg de verktøyene du trenger på din karrierevei ved å legge til rette for god opplæring, kollegaer som vil ditt beste og utfordre deg, så du er beredt på videre karriere.

På utkikk etter sommerjobb?

I en sommerjobb i GK vil du jobbe med reelle oppgaver i prosjekt og du vil få ansvar for egne oppgaver. Vi forventer ikke at du er noen ekspert, og vi vil jobbe sammen med deg for å lære deg så mye vi kan i løpet av sommeren, slik at du er bedre rustet for studiene du skal tilbake til og for fremtidig jobb.

Se også:

Rekordmange søkte sommerjobb i GK
Les mer

Studentoppgave

Hvert år har vi flere studenter som skriver studentoppgave for oss. Studentoppgavene blir formidlet via fagskole/høyskole eller universitet, men se også våre forslag til oppgaver her.

Har du spørsmål kan du kontakte oss på hr-hms@gk.no

Student eller nyutdannet?

Har du bakgrunn fra energi og miljø, rør/VVS, ingeniør/byggtekniske fag, automasjon, elektro, kuldeteknikk, andre tekniske fag eller teknisk fagskole, er du svært interessant for oss.

Dette sier ansatte i GK

Som nyutdanna i GK har jeg følt meg verdsatt, fått ansvar og store muligheter til å utvikle meg. Det har vært rom for prøve mange ulike arbeidsoppgaver, også innenfor andre stillinger, kun for læring og personlig utvikling. Det er noe jeg har satt pris på! GK har alle de tekniske fagområdene, og det er alltid en hyggelig kollega som gjerne hjelper til, uansett spørsmål eller fag. Jeg stortrives med å få lov til å være kollega med så mange flinke og forskjellige mennesker!

Astrid Aarstrand er Prosjektingeniør i GK

Astrid Aarstrand

Prosjektingeniør. Tidligere student fra Energi og miljø fra NTNU

I GK har man store muligheter for utvikling og man får stadig nye utfordringer. Som nyansatt rett etter studiet jobbet jeg med energimerking av næringsbygg og energi-vurdering av tekniske anlegg, mens jeg nå jobber med prosjektering og HMS. Vi har et godt sosialt og faglig miljø. Dette gjør at jeg stortrives!

Maren Joensen

Prosjektingeniør. Tidligere student Energiteknologi ved HVL.

GK tenker moderne og miljøbevisst. Hvor jeg som «Summer Engineering Intern» fikk aktivt ta del i prosjekteringen og planleggingen av framtidens bygg, med bærekraft i fokus. Her lærte jeg utrolig mye både på kontoret og i felten. Med en variert hverdag og tverrfaglige oppgaver, var det aldri et kjedelig øyeblikk. Med eksperter i alle byggtekniske-fag var god hjelp og rikelig kunnskap, aldri langt unna. Dette fikk jeg oppleve gjennom en minneverdig sommer.

Fredrik S. Andersen har hatt sommerjobb i GK og nå skal han skrive studentoppgaven sin via GK i Trondheim

Fredrik S. Andresen

Maskiningeniør. Retning VVS-teknikk på NTNU

Se hvilke muligheter som finnes i GK

Her kan de se våre utlyste stillinger, eller sende oss en åpen søknad.