Disse møter du i Gneiskvartalet!

Gneiskvartalet ønsker leietakere som deler vår tro på teknologiske og bærekraftige løsninger, og som vil ha sin arbeidsplass i et helt unikt miljøbygg – spesialtilpasset et arktisk klima.

Her vil vi presentere noen av de som skal flytte inn!

Atea melder flytting til Gneiskvartalet!

– På samme måte som oss, har byggherren GK Gruppen Eiendom tydelige bærekraftsambisjoner. Vi gleder oss til å flytte inn et bygg der GKs erfaring og kompetanse skal brukes for å skape et godt og innovativt arbeidsmiljø med optimalt inneklima, fleksible og holdbare løsninger og ikke minst lavest mulig klimagassutslipp, sier Kim Rune T. Olsen, leder Atea Troms og Finnmark.

Vi var på jakt etter et fremtidsrettet bygg med smarte og energieffektive løsninger.

Christopher Karlsen, administrerende direktør i GK Gruppen Eiendom, forteller om stor interesse siden Tromsø kommune vedtok reguleringsplan for Gneiskvartalet. Han mener Atea passer perfekt inn i Gneiskvartalet.

– Vi ønsker leietakere som deler vårt engasjement for bærekraft og interesse for nye, høyteknologiske løsninger.  Atea har den kompetanseprofilen vi hadde sett for oss, og når de kommer inn så tidlig gleder vi oss til å ta dem med inn i planleggingen av hvordan bygget skal fungere, sier Karlsen.

Atea er et ledende IT-selskap med mer enn 7000 medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum.

De arbeider målrettet med å redusere sine egne klimagassutslipp og har de siste årene bevisst valgt smarte bygg som er bygget for energieffektivitet.

–  Vi har stort fokus på oppfølging av vår miljøpåvirkning og jobber kontinuerlig med å redusere vårt karbonavtrykk. Vi skal kutte utslipp både transport, reise, elektrisitet og varme og avfall og da er byggene hvor vi har vår virksomhet viktige, sier Kim Rune T. Olsen.

Gneiskvartalet

Høyteknologisk og bærekraftig kontorbygg med ledige lokaler.

Bork Bårnes

Rådgiver næringseiendom | Tiger Eiendom

T: +47 977 77 170 E: bb@tigereiendom.no

Har du spørsmål?

Kontakt Bork

Stephen Alexandre

Rådgiver næringseiendom | Tiger Eiendom

T: +47 976 30 167 E: sa@tigereiendom.no

Har du spørsmål?

Kontakt Stephen

Kevin Mortensen

Rådgiver næringseiendom | Tiger Eiendom

T: +47 467 47 997 E: km@tigereiendom.no

Har du spørsmål?

Kontakt Kevin

Kontakt oss!

Nysgjerrig på hvordan det vil være å ha arbeidsdagen din i Gneiskvartalet? Ta kontakt med våre eiendomsmeglere i Tiger Eiendom i dag: Vi leier ut arealer fortløpende og har allerede signert den første avtalen med IT- og teknologiselskapet Atea.

Valgfri

Takk!

Meldingen din er sendt. Vi kommer tilbake til deg så fort som mulig. Ha en fin dag videre!